fbpx

Минулого місяця я прибирала в квартирі і випадково помітила у чоловіка в кишені якусь коробочку. Мені стало цікаво і, відкривши її, я побачила каблучку. Я відразу дуже зраділа, адже через кілька днів у мене день народження. Я була впевнена, що це подарунок для мене. Тепер картаю себе. Нащо ж я її знаходила? Жила б спокійно, так ні. Тепер усе життя летить шкереберть

Минулого місяця я прибирала в квартирі і випадково помітила у чоловіка в кишені якусь коробочку. Мені стало цікаво і, відкривши її, я побачила каблучку. Я відразу дуже зраділа, адже через кілька днів у мене день народження. Я була впевнена, що це подарунок для мене. Щоб не образити чоловіка і не зіпсувати сюрприз вирішила покласти каблучку на місце. Коли чоловік прийшов з роботи, робила вигляд, ніби нічого не знаю.

У свій день народження я прокинулася в чудовому настрої. Відразу почала чекати подарунка від чоловіка. Мені вже не терпілося похвалитися дорогезним подарунком перед колегами і подругами. Але мене чекало розчарування: від чоловіка на день народження я отримала букет троянд і сукню. Я була б задоволеною, але кому ж тоді було та каблучка? У чоловіка запитати про це не зважилася. Він, звичайно, помітив, що я без настрою, але я пояснила це поганим самопочуттям. Весь день я тільки й думала про це. Намагалася виправдати чоловіка, але погані думки так і лізли в голову.

Та ще й він почав себе дивно поводити. Те на роботі затримується, то по телефону йде розмовляти в іншу кімнату. Думаю, кожна почала б підозрювати зраду. Я не уявляла, що мені робити. Прийняла рішення поговорити зі своєю кращою подругою. У мене була надія, що вона мене зможе заспокоїти і порадити щось. Але та тільки підлила масла у вогонь. Подруга сказала, що подарунок однозначно був для коханки.

Щойно подзвонив чоловік і сказав, що їде у термінове відрядження. Говорити не міг, бо поспішав і скинув. Нічого не розумію. Не уявляю, що він здатен на таке. Він же фактично повністю від мене залежний. Живемо у моєму домі і на мою зарплатню. Я директор підприємства, він охоронець, який працює вахтовим методом. Не думаю, що він зважиться мені зраджувати, от просто не вірю, що людина може бути настільки недалекоглядною, але та каблучка. Спати не можу.А якщо і справді у нього хтось є? Чи вже я сама себе накручую?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page