fbpx

На День Валентина мій чоловік привітав лише себе, і за таке вітання отримає розлучення

Усе закінчиться вже за 1-2 місяці. Я подала на розлучення. Іншого варіанту, крім розлучення, вже не бачу.

Мені дуже цікаво, чи траплялося хоч із кимось ще таке, як зі мною. Може, до когось ще чоловіки ставилися так по-свинськи.

Напередодні 14 лютого я з’ясувала, що у цей день чоловік працюватиме до обіду. Цей день став для нього робочим поза графіком: один колега попросив мого чоловіка підмінити його, йому треба було кудись поїхати з дружиною. Чоловік не заперечував, і я, загалом, теж. Нічого страшного в цьому не було, той колега неодноразово підміняв мого чоловіка, коли це було потрібно.

Зрештою я навіть зраділа такому розкладу. Виходило, що половину дня я проведу на самоті. Я могла замовити смачну їжу, прогулятися до перукарні, зайнятися шопінгом, зателефонувати подрузі чи мамі.

Саме так я і вчинила. Пішла спати ввечері раніше, на відміну від чоловіка: він допізна працював і попивав вино.

Прокинулася я рано, хотіла випити кави разом із чоловіком та провести його на роботу. Але благовірний уже пішов на той момент, як продзвонив мій будильник. Я не зрозуміла, що сталося, адже його робочий день розпочинався лише о дев’ятій годині. Але я не почала турбувати його дзвінками, просто зайнялася тим, чим планувала. Я зробила прибирання у квартирі і пішла на шопінг. Дуже швидко знайшла, що сподобалося. Я купила свічки, щоб увечері можна було створити романтичну атмосферу. У перукарню я потрапити не змогла, адже у святковий день там вишикувалася ціла черга, а я не подумала про те, щоб записатися заздалегідь.

Я купила торт та смачну їжу і поїхала до подруги. Вона запитала мене, що я робитиму ввечері. Але моя відповідь їй не сподобалася. Вона сказала, що чоловік повинен готувати для мене вечерю, адже сьогодні такий особливий день. Але я з нею не погодилася. Зрештою, мій чоловік працює, а я вільна. Яка різниця, хто займеться підготовкою свята?

Додому я повернулася не дуже пізно. Чоловік запізнювався десь на півгодини. Я йому зателефонувала. Телефон виявився недоступним. Минула година, потім ще одна і ще… Через чотири години я була вже в справжній паніці. Зрештою, ніхто не знає, що могло статися.

Щоб відволіктися, я вирішила включити комп’ютер, за яким учора допізна працював мій чоловік. Відразу відкрився браузер і сторінка в фейсбуці. Там я побачила листування мого чоловіка з якоюсь жінкою. По всьому виходило, що чоловік пішов з дому приблизно о третій ночі, адже саме в цей час було відправлено останнє повідомлення. Там було написано: “Їдеш?”. Мій чоловік нічого не відповів, а отже їхав. Я була неймовірно вражена, адже навіть не могла собі уявити нічого подібного. Ніколи раніше чоловік мені не зраджував.

Мені ніколи навіть не спадало на думку перевіряти його соцмережі або телефон. Чоловік завжди приходив в один і той же час, не було жодних підстав ні в чому його підозрювати.

Я вирішила його дочекатися, хоч уже не розуміла, навіщо це роблю. Розмовляти з чоловіком мені не хотілося, влаштовувати розбірки теж. Все і так було зрозуміло. Я твердо вирішила, що це мені не потрібне. Два роки спільного життя раптово втратили свою цінність.

Подумавши, я прийняла ще одне рішення: просто не відкривати, коли чоловік таки приїде. Скажу, щоб приїхав потім за речами і йшов.

Дзвінок у двері я почула о другій годині ночі. Виходить, що мого чоловіка не було вдома цілу добу. Чому він обрав для свого загулу саме цей день, я так і не зрозуміла. У будь-який інший час він завжди зміг би викрутитися, збрехавши, що був із друзями. Але хто повірить у подібне у День всіх закоханих? Я не відчиняла двері, як і було вирішено раніше. Сказала, щоб завтра він приходив по речі.

І тут мій чоловік ніби почав з такою силою ломитись у двері, що мені здавалося, що вона ось-ось не витримає. Мабуть, він був під впливом оковитої, адже коли сусідка вийшла на галас, він дуже грубо послав її подалі. Зазвичай мій чоловік так себе не поводив.

Мабуть варто було почекати, доки сусідка зателефонує до поліції чи самій туди зателефонувати. Але я чомусь все ж таки відчинила двері. Вирішила, що не варто тримати людину що знаходиться в такому стані на порозі. Куди він піде?

Чоловік приклався до мене так, що відключилася. Поняття не маю, скільки я так пролежала. Коли отямилася, побачила, що він спить на дивані. На штанах майоріла велика мокра пляма, мабуть добряче залив за комір. Я відразу викликала собі таксі і поїхала до батьків. На ранок батько приїхав зі мною в квартиру і виставив чоловіка на вулицю. Той заперечував свою провину. Сьогодні, я подала заяву. Я твердо вирішила розлучитися з цією людиною.

You cannot copy content of this page