fbpx

На фото 3 молоді дівчини, але не зовсім так, як здається. Одній з них – 63 роки: багато хто не зрозуміє кому саме

Дівчата на фото пов’язані одна з одною сімейними зв’язками. Крім цього, вони виглядають набагато молодшими за свої роки. За зовнішній вигляд, сім’ю Хсу прозвали «сім’єю заморожених століть». Через таку особливість, їх сторінки в соціальних мережах користуються величезною популярністю.

На знімку зображена мама з двома дочками. Ті, хто не чув про цю сім’ю, навіть не здогадується, що матері на фото 63 роки. А скільки тоді її дочкам? Про все по порядку.

Створюється враження, що цим фото, жінки вирішили запитати всіх! Зрозуміти, хто з них хто, практично неможливо.

Вам теж цікаво? Спочатку подивіться на перше фото, а потім на друге, де і буде відповідь.

63-річна мати, за своїм зовнішнім виглядом, зовсім не відрізнити від дочок. На цьому фото вона знаходиться посередині. Хочемо зазначити, що її дочки, теж вже не дівчатка.

Вони всі вже цілком самостійні.

А ось знімок вже трьох сестер. Як, по-вашому, скільки їм років?

У всіх трьох дівчат дуже насичене життя. Вони працюють моделями, що не дає їм часу розслабитися. Своїм фолловерам в соціальних мережах вони дають корисні поради з приводу здорового способу життя. Головне відводиться режиму харчування і корисним звичкам.

Найголовнішим, на їхню думку – є прийом їжі в один і той же час щодня, а також вживання достатньої кількості води.

Багато часу вони приділяють шкірі обличчя. Якщо провели багато часу на сонці, то без зволожуючої маски точно не обійтися.

Так, скільки ж їм років?

Зліва – Лор, їй 41 рік, посередині – Файфей, їй також 41 рік, а справа молодша з них – Шарон, якій 36 років.

Цим фото три роки. Це означає, що і самі жінки стали старшими. Але, на їх зовнішності, це, швидше за все, не відображається. Можливо, їх зовнішність з роками буде ставати тільки ефектнішою.

Так можна стверджувати, подивившись фото Шарон на її сторінці в Instagram. Створюється враження, що вона, з роками, тільки молодшає.

Їх батькові вже 77 років. Але, через те, що він не любить фотографуватися, ми можемо тільки здогадуватися про його зовнішність.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page