fbpx

“На Херсонщині від 10 до 12 тисяч окупантів опинились у пастці завдяки діям ЗСУ”: Воєнний експерт розповів, про ситуацію на півдні України

Нещодавно стало відомо, що російське угруповання військ завдяки діям ЗСУ опинилося у пастці на правому березі Херсонської області.

З відповідним повідомленням 15 серпня в ефірі телемарафону у слоті ТСН виступив військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

Цитуємо експерта:

“Російське угруповання військ на правобережжі Херсонської області опинилося у пастці. Це виникло внаслідок дій ЗСУ. Росіян заманили у цю пастку, відрізавши від переправ. Росіяни говорили, що вони за оцінками, які можна побачити, перекинули 10-12 тисяч військовослужбовців ще додатково на правобережжя Херсонщини і укріплювали там позиції. Зараз вони ще більше виявляються відрізанами. Тому що, як тільки намагаються відновити будь-який міст чи переправу, як то Антонівський, одразу по ньому завдаються удaри. Тобто постійний вогневий контроль аби логістичне забезпечення окупантів було перерване”.

також Мусієнко у своєму коментарі роз’яснив, яка ж наразі ситуація склалась на півдні нашої держави:

“Загалом на півдні ситуація розвивається наступним чином – українські сили зайняли правильну позицію. Це руйнування логістики, виснаження як наслідок російського контингенту, це знекровлення російської aртилерії та інших видів військ у плані бoєприпасів і снaрядів. Як наслідок створення психологічного тиск аби окупанти або відступали і втікали, або здавалися”.

15,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page