fbpx

На маму Наташі Корольової “налетіли” pосіяни

Мама співачки Наташі Корольової, Людмила Поривай, багато років проживає в Маямі. Нещодавно вона відвідала концерт Ірини Білик, де та запросила Людмилу на сцену і задала запитання щодо її зятя Тарзана.

“Моя чарівна, ваш зять виявився «купкою»?”,- запитала Ірина Білик на сцені маму Наташі Корольової.

Це дуже розсмішило Поривай і відсміявшись вона звернулася до глядачів українською мовою:

“Мої друзі! Мою любі діти! Я дуже переживаю. У мене всі рідні, моя сестричка, мої внуки, мої племінники, всі в Україні. І я просто серцем і душею з ними завжди. Кожен день, кожну секунду. І я сьогодні така рада, така вдячна, що ви всі прийшли подивитися на наших зірок, які віддають вам серце, душу, співають стільки років, і вірні нашій ненці Україні. Слава Україні!” – заявила мама Корольової.

Додамо, що жінка була вбрана в жовту сукню з зав’язаним на шиї синім шаликом.

Такий вчинок не залишився не поміченим pосійською аудиторією, які накинулися на жінку і заявили аби вона не приїжджала на росію.

“Ким би ти була без чоловіка дочки?”; “Вона просто слухала критику на адресу Глушка і посміхалася?”, “Тобто, якщо Тарзан не згоден з думкою Білик, він не людина?!”, “Мама Корольової розчарувала…”, “Мама Люда, давай до побачення! Нічого в Росії робити!”,- вважають підписники з pосії.

Фото: обозреватель. 08/16/2022

You cannot copy content of this page