fbpx

На мої питання про такі щедрі суми, дружина стверджує, що заслужила їх своєю старанністю і досягненнями в роботі. Але якось все занадто швидко відбувається. Деякі люди роками працюють, щоб увійти в таку довіру до власників і отримувати такі зарплати. А тут все відбулося за лічені місяці

Думаю, що моя дружина має стосунки на стороні. Причиною тому стали її постійні затримки на новій роботі. Вона перейшла на неї відразу до керівного складу. До цього працювала простим бухгалтером на маленькій фірмі. А тут запропонували відразу на посаду головного бухгалтера перейти, та ще й компанія солідна.

Я не відразу надав цьому значення. У житті всяке трапляється. Але подальші зміни мене насторожили. Практично відразу почалися вечірні наради. Все можна зрозуміти, але чому тоді інші роботодавці все наради намагаються проводити в робочий час? Я розумію іноді затримувати людей. Але, не можна ж, постійно вимагати від співробітників такої ненормованої роботи.

Від цих постійних затримок страждають сім’ї, маленькі діти. Та й просто, має бути розуміння елементарних рамок поведінки. Якщо керівнику все одно, то чи варто залишатися на такій роботі ?! Дружині я запропонував розрахуватися і побути поки вдома. Вона звинуватила мене в обмеженні її права на власний розвиток і бажанні зробити хорошу кар’єру.

Я не схотів сильно старатися і вирішив подивитися, що буде далі. Дружина стала отримувати великі суми, у порівнянні з минулою роботою. В її гардеробі з’явилися якісні речі, вартість яких в рази вища від тих, які ми могли собі раніше дозволити.

На мої питання про такі щедрі суми, дружина стверджує, що заслужила їх своєю старанністю і досягненнями в роботі. Але якось все занадто швидко відбувається. Деякі люди роками працюють, щоб увійти в таку довіру до власників і отримувати такі зарплати. А тут все відбулося за лічені місяці.

Мене все сильніше діймають сумніви і підозри. Є тільки одне розумне пояснення такій пильній увазі до моєї дружини. Особиста зацікавленість нею того самого власника. Мені стало відомо, що він самотній і ніколи не був одружений.

Спробував відкрито поділитися з дружиною своїми думками. Вона тільки сильно розлютилася і образилася. Але встигла дорікнути мені в тому, що я ніколи не намагався прагнути до чогось більшого. Що я завжди задовольнявся найменшим, а їй набридло жити на мінімумі. Вона хоче тепер одягатися і жити красиво, адже вона працює для цього цілими днями і вечорами.

Після цієї розмови дружина зібрала речі і переїхала на свою власну квартиру, в якій проживала до весілля. На прощання лише сказала, що ніколи не буде жити з чоловіком, який їй не довіряє.

Після цих подій пройшов місяць. Розмовляти вона зі мною відмовляється. Нещодавно бачив її на новій машині, радісною і веселою. Я досі не можу зрозуміти, вірна вона мені чи ні ?! Ну як можна так швидко отримати такі блага?!

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page