fbpx

На Одещині весілля для 20 осіб закінчилось лікарнею

У селі Нерубайське Біляївського району Одеської області госпіталізували щонайменше 20 осіб з симптомами гостpої кишкoвої інфекції, які отруїлися на весіллі.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Держпродспоживслужби України в Одеській області, пише 24 канал.

Зазначається, що станом на 29 квітня госпіталізовано 20 осіб, зокрема 5-річна дитина, попередній діагноз: харчова токсикоінфекція середнього ступеню важкості.

Під час епідрозслідування встановлено, що госпіталізовані пов’язують своє захворювання із вживанням страв, виготовлених у ресторані “Ізольда” с. Нерубайське. Всього на весілля було запрошено 84 особи.

Читайте також: Масове отpуєння: батьки та дев’ятеро дітей опинились у лікарні, а все їх господарство — кролики та риба — загuнуло

“Встановлено, що окрім страв, які були приготовлені в ресторані, хворі вживали торт домашнього приготування. Після святкування залишки приготовлених страв замовники забрали додому”,– йдеться у повідомленні.

Окрім того, на адресу адміністрації ресторану направлено розпорядження про тимчасове призупинення роботи для проведення дезінфекції та генерального прибирання. Проведено бесіду з профілактики гострих кишкових інфекцій з постраждалими та персоналом закладу.

Протиепідемічні заходи та лабораторні дослідження тривають.

You cannot copy content of this page