fbpx

На роботі є кафе, Юлька періодично у когось із співробітників просить позичити 50-100 гривень на сніданок, завжди говорить, що гроші залишила вдома. Якось вранці вона взяла в борг невелику суму, а в обід до нас приїхав продавець сувенірів(з трав’яними подушками і так далі), Юля відразу знайшла гроші і набрала там на 600 гривень

Колега по роботі Юля завжди добре одягається, приїжджає на роботу на машині, з чоловіком живуть непогано, а от грошей у неї постійно бракує, вона час просить позичити гроші, а віддає важко.

На роботі є кафе, Юлька періодично у когось із співробітників просить позичити 50-100 гривень на сніданок, завжди говорить, що гроші залишила вдома. Якось вранці вона взяла в борг невелику суму, а в обід до нас приїхав продавець сувенірів(з трав’яними подушками і так далі), Юля відразу знайшла гроші і набрала там на 600 гривень.

У неї частенько немає грошей, але як тільки вимальовується якась вигідна покупка, гроші відразу знаходяться. Ми вже різне думали, можливо є якась прикмета, в певні дні свої гроші не витрачати.

Коли скидаємося на подарунок на день народження когось, Юля іноді просить за неї здати гроші, так як свої вона забула вдома, потім ці гроші дуже важко забрати назад.

Деякі люди переглянули свій погляд в питанні позичання грошей після одного випадку. На 8 березня минулого року деякі дівчата з колективу вирішили посидіти у кав’ярні, скинутися вирішили по 700 гривень. А якщо не вистачить, потім додати. Юля теж виявила бажання піти з нами, але засмученим голосочком промовила, що чоловік поїхав у відрядження, грошей немає, а вона так би хотіла теж піти.

07 березня ми порадилися і вирішили за неї скинутися, все-таки свято, вона зраділа, подякувала. Та як же ми здивувалися, коли наша Юлечка прийшла з обіду з новим манікюром, у новій сукні і навіть придбала собі білизну і зі словами, я готова йти в кафе, демонструвала всім свій манікюр. Про те, щоб самій здати гроші на свято навіть не заїкнулася.

Після цього багато хто перестав давати в борг, Юля начебто цього і не помітила, все одно іноді просить позичити гроші. Сьогодні скажеш їй немає, так вона завтра підійде.

Влітку вона зібралася з сім’єю у відпустку, хвалилася речами, які накупила на відпочинок, підходила до багатьох позичити 5000 гривень, Їй не вистачало грошей, як говорила вона. Двоє людей їй відмовили, сума немаленька для нашого міста, а ще й знали, як вона віддає борги, а одна колега її врятувала, потім бігала три місяці за Юлею, щоб повернути гроші.

Як люди просто до всього ставляться, навіть не знаю, чи то заздрити їй, то чи співчувати.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page