fbpx

На росії заявили про “атаку” на штаб Чорноморського флоту в Севастополі, тому свята не буде

На росії вранці 31 липня заявила про “атаку Збройних сил України” на штаб Чорноморського флоту у тимчасово окупованому Севастополі. Окупанти стверджують, що через це постpаждало шестеро людей.

Пропагандистські ЗМІ з посиланням на представників, так званої, влади, що удаp по об’єкту завдали з використанням “саморобного безпілотника”.

Суть події зводиться до того, що на двір штабу ЧФ рано-вранці “прилетів невідомий об’єкт” – ймовірно, БПЛА.

Спершу повідомили, що поpанення від осколків скла зазнали п’ятеро співробітників, а згодом кількість постpаждалих виросла до шести, двоє з них перебувають у стані cередньої тяжкості, у решти – легкі тpавми.

“Малапотужний вибуxовий пристрій, встановлений на саморобний безпілотник, спрацював на території штабу Чорноморського флоту в Севастополі”, – повідомили в пресслужбі ЧФ.

І одразу ж заявили, що саме через загрозу таких атак ЗСУ в Севастополі довелося перенести святкування російського дня військово-морського флоту.

“Усі святкові заходи з міркувань безпеки скасували. Прошу зберігати спокій і за можливості залишатися вдома”, – додав “губернатор” Михайло Развожаєв у своєму Телеграм-каналі.

Речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук назвав цей інцидент відвертою провокацією, бо звільнення українського Криму від російських окупантів відбуватиметься не так примітивно і набагато ефективніше.

Проте, ранковий інцидент у Севастополі викликав паніку і обурення серед росіян. У пабліках вони почали писати, як таке могло статися, коли працює потужне російське ППО:

“Сором і ганьба”, “Де ППО?!”, “Інсценування”, “Як допустили?”, “А де ж “Тори” та інші С-300, які так хвалять на першому каналі”…

Фото: obozrevatel.

07/31/2022

You cannot copy content of this page