fbpx

На СТБ знайшли заміну Дмитру Карпачову

Цієї осені, вперше за шість років, в ток-шоу “Один за всіх” з’явиться новий ведучий – місце Дмитра Карпачова, який прийняв рішення розвивати власний бізнес, займе юрист Михайло Присяжнюк. Прем’єрні випуски проекту глядачі побачать з 2 вересня на СТБ, пише КП в Україні.

Михайло добре знайомий глядачам каналу, оскільки є постійним експертом “Один за всіх”. Крім того, з 2012 року він виступав експертом-юристом у багатьох проектах СТБ: “Вaгiтна у 16”, “Врятуйте нашу сім’ю”, “Кохана, ми вбuвaємo дітей”, “Детектор брехні”, “Слідство ведуть екстрасенси”, “Все буде добре “,” Холостяк. Як вийти заміж “,” Давай поговоримо про … “,” За живе! “.

Незважаючи на настільки значний послужний список, Михайлу все ж довелося пройти кастинг. Керівник проекту “Один за всіх” Роман Панасенко розповів, що команда проекту розглянула близько 20 кандидатів на місце ведучого.

– Як тільки Дмитро Карпачов повідомив про свій відхід, ми почали проводити проби. За три тижні розглянули близько 20 кандидатів, серед яких були добре відомі психологи, телеведучі та адвокати, – каже Роман Панасенко. – Спочатку ми шукали проекту абсолютно нове обличчя, розглядали навіть жіноче, але потім подумали: адже у Михайла колосальний юридичний досвід. По суті, все, що повинен робити ведучий такого гостросоціального проекту, як “Один за всіх”, Міша давно вже робив за кадром: дзвонив в держоргани, викликав в студію правоохоронців, спілкувався зі свідками, разом з постpaждалою стороною виїжджав в поліцію, супроводжував пiдозpюваних в правоохоронні opгани, консультував героїв програми і домагався того, щоб всі винні понесли покapaння. Його знає, любить і, найголовніше, йому довіряє наш глядач, і це зіграло важливу роль в ухваленні рішення. Михайло буде не просто ведучим, а справжнім народним захисником.

Читайте також:  Втpaтив нoгу: український актор з популярного серіалу потрапив в ДTП

Михайло Присяжнюк зізнається, що новина про те, що саме його команда вибрала ведучим “Один за всіх”, стала хвилюючим і дуже відповідальним моментом.

– “Один за всіх” – це не просто проект. Це реальне життя, а часом і не одне, тому для мене було вкрай важливо, щоб на місце ведучого прийшла людина, яка розуміє специфіку проекту і готова до останнього відстоювати справедливість, – розповідає Присяжнюк. – Звичайно, я безмежно вдячний команді, що цією людиною буду я, адже з проектом мене пов’язують довгі роки роботи, а Діма Карпачов – мій давній друг, людина, яку я безмежно поважаю, з якою ми за шість років зробили величезну кількість корисних справ. І зупинятися не збираємося. Я готовий бути бойовим ведучим і прямо зі студії виїжджати в райвідділ, спілкуватися зі свідками, стежити за розглядом справи в суді. На мій погляд, “Один за всіх” – це школа чужих помилок, яка дає практичне розуміння того, як потрібно поступати в ситуації, коли ваші права порушені.

You cannot copy content of this page