fbpx

“На суші воді, під водою, та з космосу”: як пропагандисти росії розповідали про недоторканність кримського мосту, та що “співають нині

Після вранішньої новини про часткову руйнацію Кримського мосту, та ефектних фото і відео що миттєво розлетілись мережею влада росії і пропагандисти завели уже традиційну у таких випадках пісню про те, що «не треба паніки».

Особливо дивно це звучить на фоні того, що ще зовсім нещодавно російська пропаганда заявляла, що цей стратегічний об’єкт захищений від усіх можливих загроз з усіх сторін і з кожного напрямку. Там говорили, що Кримський міст  захищено “На суші воді, під водою, та з космосу”

Андрій Гурульов, колишній російський генерал-лейтенант, а нині депутат Держдуми, вже встиг написати  на своєму телеграм-каналі про те, що, мовляв, не треба панікувати через те, що трапилось сьогодні вранці з Кримським мостом.

Більш того, слова Гурульова ретранслює у себе пропагандист Володимир Соловйов.

Колишній генерал-лейтенант заявляє що «наш верховний головнокомандувач – він все ж таки мудра людина і він прийме рішення, просто треба почекати».

Більш того там уже розповідають про те, що будуть створені ударні угруповання й вони будуть наступати аж до польського кордону.

А ось, як пропаганда росії наглядно описувала захист Кримського мосту:

08,10,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page