fbpx

На тебе не закуплені продукти: на Дніпропетровщині ученицю четвертого класу не пустили до святкового столу

На Дніпропетровщині ученицю четвертого класу не пустили до святкового столу з солодощами начебто через те, що родина не здала грошей. Дівчинка нині живе у притулку, бо матір уже рік позбавляють батьківських прав.

Батьківський комітет переконує, що дівчинку ніхто не проганяв, йдеться у сюжеті ТСН.

Про інцидент на випускному бабуся дівчинки дізналася вже після свята. Жінка судиться за опіку над онучкою та її молодшим братом. Діти більше року живуть у притулку, поки матір позбавляють батьківських прав. Про випускний у четвертому класі тут дізналися останньої миті. За словами директора, ані школа, ані батьківський комітет до неї не звертався.

На випускний Леру до школи супроводжувала психолог реабілітаційного центру. Вона каже, про те, що після шоу буде солодкий стіл, не знала.

“Мені сказали, що все розраховано по порціях. Мовляв, потрібно було завчасно здати гроші. На жаль, на Леру нічого не розраховано”, – розказала практичний психолог центру Вікторія Васильєва.

Аби не псувати дитині свято повністю, утрималася від дискусій, – пояснює психолог, тож після шоу аніматорів просто забрала дівчинку зі свята без скандалу.

Батьки четверокласників запевняють, що солодощів було вдосталь і жодних нарікань за нездані гроші не було. На випускний вони здавали по 350 гривень. Батьки готувалися до свята кілька місяців. Кажуть, що мати Лери спочатку погоджувалася, а потім заявила, що донька на свято не прийде.  Із бабусею також спілкування не виходило. Вона у свою чергу звинувачує педагогів.

Вже після випускного представники школи окремо привітали Леру – привезли їй  іграшку. Батьки однокласників певні, що їм вибачатись немає за що. Поки дорослі з’ясовують причини скандалу, доля досі не визначена. З ким і де житиме дівчинка та її молодший братик, суд не може визначитися вже рік.

You cannot copy content of this page