fbpx

На весілля довелося навіть брати невеличку позику. Так як всі гроші батьків пішли на організацію святкового застілля, а подаровані кошти молодята успішно витратили на нові дорогі телефони і меблі для орендованої квартири, поїхати у весільну подорож у молодят не вийшло

Марина і Микита. одружилися близько року тому. Обоє – несерйозні студенти на третьому курсі інституту. Що штовхнуло їх на думку про шлюб – незрозуміло.

Але весілля все ж відгуляли, причому не найгірше. Застілля налічувало понад вісімдесят гостей і тривало два дні.

Батьки Марини, на даний момент, орендують молодятам квартиру, а батьки Микити виділяють певну суму на життя.

Працювати Марина не збирається, виправдовується завантаженістю у навчанні. Але якщо Марина, дійсно вчиться досить добре, то Микита біг пес через овес. Хлопець регулярно спізнюється на заняття, а то і зовсім прогулює пари. Юнак теж не горить бажанням працювати. Без досвіду, Микиту на хорошу посаду не беруть, а працювати за копійки йому не хочеться.

Батьки молодого подружжя не такі багаті, тому на весілля довелося навіть брати невеличку позику.

Так як всі гроші батьків пішли на організацію святкового застілля, а подаровані кошти молодята успішно витратили на нові дорогі телефони і меблі для орендованої квартири, поїхати у весільну подорож у молодят не вийшло.

У батьків Марини зайвих грошей немає, зате є старенька машина, яка без діла стоїть в гаражі. Вона залишилася ще від діда. Ось цю саму машину Микита планує продати.

Він довго умовляв дружину попросити батьків продати непотрібний автомобіль, а на виручені гроші молоді змогли б відпочити за кордоном.

Але нахабство спрацювало проти молодят. Як тільки батьки Марини зрозуміли, чого від них вимагає дочка – обурилися і позбавили її грошового забезпечення. Більше оренду оплачувати вони не будуть і з проханнями щодо налагодження грошей, Марину попросили більше не звертатися, а вчитися заробляти самій.

Батьки Микити, батьків Марини, в цьому питанні не підтримали.

Сваха зателефонувала матері Марини і відчитала її за те, що та відмовилася допомагати родині доньки. Адже тепер вся турбота перекладалася тільки на батьків Микити.

“Як тобі не соромно? Адже дітям пожити хочеться! Встигнуть ще наробитися! Ми і тепер допомагаємо більше, а тепер і за квартиру нам платити? Совість у вас є?» – тараторила у слухавку матір Микити.

Але батьки Марини від свого не відступаються. Вони готові продати машину, але тільки тоді, коли діти влаштуються на постійну роботу і задумаються про покупку власного житла. Допоможуть дітям з першим внеском. А розкидатися грошима на дорогих курортах вони не дозволять.

Класичний сюжет необдуманих шлюбів. Зазвичай він закінчується розлученням і добре, якщо після цього батькам не потрібно продовжувати виплачувати позику за весілля.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page