fbpx

На вихідних передостанній зорепад року: для залучення багатства

В ніч з 17 на 18 листопада приготуйтеся спостерігати за метеорних потоком і загадувати бажання.

З другої години ночі і до світанку

Листопадовий зорепад Леоніди – найпомітніший метеорний потік осені. Він триває з 6 по 30 листопада, а пік його припадає на 17-18 листопада, коли кількість падаючих “зірок” на годину досягає 15-20. Астрономи пояснюють: падаючі “зірки” виникають в районі сузір’я Лева, на латині – Leo. Звідси і назва – Леоніди.

– Зоряний дощ Леоніди трапляється тоді, коли наша планета проходить через шлейф часток комети Темпеля-Туттля, – пояснюють в Дніпровському планетарії. – Ця комета обертається навколо Сонця і раз в 33 роки наближається до нашого світила. У такі роки Леоніди найбільш ефектні і схожі на справжній зоряний ураган. Однак подібне востаннє спостерігалося в 1999 році.

За словами фахівців: в нинішньому році зорепад Леоніди нехай і не буде “ураганним”, але порадує своєю красою. Кращий час милування ним – з 2 години ночі і до світанку. У безхмарну погоду для спостереження підійде будь-яка точка Землі, але краще вибрати місце далеко від міста і джерел освітлення, щоб вони не затьмарювали потік метеорів.

Розвивайтеся творчо і покращуйте матеріальне становище

Астрологи давно вже помітили вплив зорепаду на людину. Стверджують, що Леоніди приносять удачу в справах і творчості.

– Оскільки зорепад проходить під зодіакальним знаком Лева, то він принесе в наше життя творчу енергію, – каже астролог Емма Литвинова. – Виникне бажання написати вірші, або ж проявити себе в іншій творчій справі. Цей час сприятливий для розвитку власних талантів. Також в ці два дні добре що-небудь починати, а якщо існує невирішена задача – то поверніться до неї, рішення прийде саме собою.

Крім того, під час зорепаду простір навколо наповнений потужною енергетикою. Її можна і потрібно використовувати не тільки для загадування бажань, але і для залучення багатства. Наприклад, в ніч зорепаду затисніть в руках жменю дріб’язку срібного кольору, налаштуйтеся на позитив і скажіть:

Читайте також: Затяжні вікенди: дiзнaйтеся, скiльки вихідних буде в грудні 2018 в Україні!

“Як зірок на небі не злічити, так і мою удачу не осягнути. Скільки зірок сьогодні побачу, стільки і багатства додасться, зі мною залишиться. Кожен день буду за зірками спостерігати, процвітання залучати”.

Підкиньте монети як можна вище і проговорите:

“Зоряний дощ на мене падає, енергією ділиться, багатство обіцяє. Як остання монета впаде, так і багатство в моє життя прийде”.

Монети не підбирайте і нікому не розповідайте про проведений ритуал.

Біоенергетики радять у ці дні також заручитися і енергетичною підтримкою дерев. Чоловікам варто обійняти дуб або тополю, а жінкам – яблуню, калину або березу. Потім слід прошепотіти: “Зірка впала. Нехай всі мої плани і бажання збудуться”.

До речі

Ще один шанс загадати бажання в грудні

Останній в році і третій з найбільших метеорних потоків – зорепад Гемініди розпочнеться 4 грудня, і триватиме майже два тижні. Пік активності зорепаду припаде на дві ночі – з 12-го на 13-е і з 13-го на 14-е грудня. Швидкість Гемініди складе 200 метеорів на годину. “Зоряні” потоки будуть проходити біля найбільш суперечливого з усіх сузір’їв – Близнюків.

Джерело – КП в Україні.

You cannot copy content of this page