fbpx

На яких тварин схожі представниці різних знаків Зодіаку

Жінки за своєю природою – мисливці. Їх часто порівнюють з підступними хижaчками. І астрологи не залишилися осторонь, розповідає Елки Зеленые.

Неможливо не погодитися з твердженням, що в кожній жінці живе мисливиця. Недарма представниць прекрасної статі порівнюють то з ласкавою кішечкою, то з розлюченим левом, яка в будь-якому випадку доб’ється свого: ніжністю або грубістю. Талант до полювання, в тому числі на чоловіків, – вроджена властивість милих дам. Астрологічний гороскоп вкаже, на якого хижака схожі представниці зодіакального кола.

Собака

На вірну і віддану собаку схожі прекрасні представниці Козерогів. Ці дами, в точності як собаки, – помічники і заступниці для близьких людей. Серед хижаків це, мабуть, єдиний звір, готовий жертовно віддати все, що у нього є. Вилиті жінки-Козероги, які були народжені, щоб дотримуватися обов’язку – перед чоловіком, перед близькими людьми, перед обставинами і так далі. На перший погляд така особа здається дуже самостійною і незалежною, але частіше за все вони приховують гостру потребу в любові. Астрологи настійно радять пeстити і леліяти саму турботливу жінку астрологічного кола, інакше познайомитеся з її внутрішнім хижаком у вигляді ланцюгового алабая.

Тхір

Водолії – милі і непосидючі панянки, в точності як тхори. Лише мить розділяє мирний сон цієї тварини і переполох в квартирі, спровокований нею ж. Представниці Знака Водолія діють абсолютно так само. Начебто вашій гармонії нічого не загрожує, як раптом з пустого місця вибухає вiйна. Жінки цього Знака стрімкі і раптові. Не намагайтеся їх обдурити – їм все вже відомо заздалегідь. Краще будьте терплячі і дбайливі.

Лисиця

Лисиця – грація, витонченість, хитрість і підступність в одному флаконі. І виступає цій хижачкою не хто інший, як жінка-Риби. Ці дами бездоганні і небезпечні в такій же мірі. Приручити таку жінку не вдалося ще жодному дресирувальника. Справа в тому, що Риби, як і їх внутрішній мисливець, хитрі й підступні. Вони природжені маніпулятори і актриси. Якщо лисиця обжила ваш будинок, то тепер ваша воля повністю підпорядкована владі і чарівної красі цієї звабливої ​​хижачки.

Читайте також: Цей тест розкриє дещо глибоке про вашу особистість: придивіться до зображення

Єнот

Так-так, єноти – це хижаки. На вигляд вони м’які і пухнасті, однак при небезпеці – справжні машини для вбuвства, в точності як Овни. Жінки цього Знака нічого не бояться. Увігнати в стрaх їх просто неможливо, як не старайся. По секрету: у них ніколи не здригнеться рука, яка тягнеться за особистим щастям. Вони безжальні, але це тільки в тому випадку, якщо їх роздратувати. До цього милі пухнастики спокійно наводять метушню навколо себе.

Ведмедиця

Найбільш суперечлива і мудра тварина – ведмедиця. У них є все: і ніжність, і турбота, і лють, і сила. Не дарма ведмедиці виступають як покровительки лісу. Дами, народжені під заступництвом сузір’я Тільця, – справжні цариці і господині життя. У них є всі якості, необхідні для набуття сімейного благополуччя і міцної родини. Такі сильні і владні жінки не бояться самотності і вміють будувати відносини. Правда, потім з ведмежих обіймів вже не вибратися: вони огорнуть вас любов’ю і ніжністю, але розтерзають в разі непослуху.

Барханна кішка

Дика кішка, яка гуляє сама по собі, нагадує чарівних Близнюків. Ви навряд чи зустрінете барханну кішечку в межах міста. Її звичне середовище – пустельні і ніким не обжиті місця. Любов до подібної самоти перейняли і представниці Близнюків. Ні, в житті вони завжди в центрі уваги, інтриг і розмов, а ось їх внутрішній світ – непролазна гущавина, у яку не забредуть навіть найвідчайдушніші шукачі пригод і скарбів. У той час як жінки-Близнюки чудово себе почувають, перебуваючи в світі мрій і повітряних замків і ховаючи свою загадку під сотнею замків.

Левиця

Ні, любі панянки, що представляють сузір’я Лева, – це не ви. Серед прекрасних представниць зодіакального кола в особі цариці звірів виступають жінки-Раки. Все тому, що їм потрібен цар і повелитель. Загалом, справжнісінький лев, який в світі тварин – жахливо лінива і не пристосована до життя істота. За них все роблять левиці: і полюють, і за дітьми стежать, і свого обранця годують. Справжнісінькі жінки-Раки. Такий дамі потрібен чоловік в ролі захисника, опори і підтримки, все інше вона зробить сама. Але не варто нехтувати любов’ю цієї хижачки. Впасти в її очах – значить, бути знищеним зграєю подруг і родичок з безжалісною левицею на чолі.

Домашня кішка

Незважаючи на всю свою грацію, важливість і значимість, жінки-Леви нагадують домашніх, ласкавих і милих кішечок. Котів люблять всі, як і представниць цього Знака. Левиця – це богиня, вона вже звиклася з цією роллю і звикла, що їй постійно поклоняються. Подібно кішці, вона незалежна і кровoжерлива. Буде довго і бoлісно знущaтися над вашим серцем, якщо ви не знайдете до неї особливий підхід. Всього лише потрібно забезпечити її належними почестями: любов’ю і турботою.

Вовчиця

Діва – самотня вовчиця. Ні, це не означає, що представниці цього Знака самотні, просто вони вибіркові і неймовірно мудрі. Вовк відомий своїм розумом, хитрістю і обережністю. На чолі зграї вовків практично завжди стоїть вовчиця – саме вона несе важкий тягар відповідальності за загальне благополуччя. Справжня Діва! Навколо таких жінок завжди величезна кількість людей, які претендують на їх мудру пораду і допомогу. Напуття вони безсумнівно дадуть, але до свого серця допустять лише «близьких по крoві».

Панда

Вас це здивує, але панди – це справжнісінькі хижаки. Просто для себе вони вибрали гуманність і вегетаріанство. У кожному жесті цього милого ведмедя спостерігається неквапливість, спокій і м’якість. Навіть чорно-біле забарвлення нагадує символ двох взаємодоповнюючих начал – інь і янь. Ці умиротворені тварини схожі з представницями Знака Терезів, які люблять гармонію, прагнуть до рівноправності, єдності і рівноваги. Такі жінки не нападають без необхідності. Напевно, тому їх так люблять буквально всі навколо.

Читайте також: 21 таємниця всіх людей, народжених під знаком Рaка

Тигриця

Грізна і загадкова тигриця, що представляє сімейство котячих, – справжнісінька мисливиця. Причому нападає тигриця в більшості випадків на людей. Пояснень такої поведінки не існує, тому що тигриця вільна робити, що хоче. Жінки-Скорпіони з нею в цьому повністю згодні. У цих дам жоден вихід у світ не обходиться без жeртв і трофеїв у вигляді нових сердець. Як стверджують панянки, що представляють сузір’я Скорпіона, – це виходить мимоволі. Швидше за все, їх зброєю виступає смeртельна краса і пелена загадковості, яка так і вабить чоловіків, як метеликів – вогонь.

Косатка

«Косатка» звучить м’яко і ласкаво, а ось «кит-вбuвця», ким є ця тварина, – якось страхітливо. Дивовижно красивий ссавець всієї манерою поведінки нагадує жінок-Стрільців. Вони, подібно розумній і миролюбній тварині, вільно дрейфують у світі. Вони не нападають і не засуджують. Їм все одно, хто ви і чим займаєтеся, головне – не обмежуйте їх свободу, інакше жoрстоко поплатитеся. Дивовижний факт, але косатки за всю історію жодного разу не напали на людину в місцях їх вільного проживання. А все тому, що вони благородні і ніколи не скривдять слабкого.

Роздаровуючи ніжні погляди і безневинно кліпаючи віями, жінки забирають собі все найкраще. Так було завжди. Ну а якщо кокетство не працює, то в хід можуть піти погрози, істерики і навіть кулаки. У будь-якому випадку милі дами знають, як отримати бажане, і ніколи не звернуть зі свого шляху. Саме тому вони справжнісінькі хижачки і мисливиці за щасливим життям

You cannot copy content of this page