fbpx

На заміну хлібу. Готую такі коржики з часником і зеленню. Особливо вони смакують разом з борщиком

Не завжди є можливість, та й бажання йти за хлібом. Тоді на допомогу приходять ось такі прості рецепти. Ці коржі виходять дуже смачними і ніжними, хоча і складаються з мінімальної кількості інгредієнтів. Для пікантності я часто додаю до них масло з часником і ароматними травами.

Приготування коржів.

Щоб приготувати коржі, потрібно взяти такі інгредієнти:

350 грам натурального йогурту;

350 грам борошна;

чайну ложку розпушувача.

Для початку потрібно просто з’єднати всі інгредієнти в одній мисці. Спочатку я перемішую все ложкою, а після вже і руками. Перекладаю тісто на дошку, злегка присипавши борошном, вимішую тісто. Забираю його в миску і залишаю на годину відпочити.

Поки тісто відпочиває, можна приготувати начинку. Для цього потрібно нарізати дрібно пучок будь-якої зелені, краще, звичайно, прибирати стебла.

Два зубчика часнику очищуємо і дрібно кришимо. Топимо на сковороді приблизно 40 грам вершкового масла, додаємо часник, швидко перемішуємо, а потім висипаємо зелень. Знімаємо все з плити.

Тісто потрібно розділити на кульки. З кожної кульки формуємо корж. Робимо на ньому ножем смужки. Обсмажуємо коржі на сухій сковороді з двох сторін.

Відразу ж знімаємо коржі зі сковорідки і поливаємо ароматним часниковим маслом. Краще їсти їх, коли вони ще гарячі. По-моєму, вони ідеально підходять до всіх супів, а особливо до борщу.

Фото ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page