fbpx

На жіночому шляху не буває випадкових чоловіків

Багато жінок ставлять за мету свого життя зустріти гідного чоловіка. Причому вважається, що зустріти хорошого чоловіка – це як би випадкова подія, яка від жінки ніяк не залежить. Жінки думають, що ласкавий і турботливий чоловік – це подія, яка відбувається сама по собі. Я категорично проти такого мислення жінки!

Як зустріти хорошого чоловіка? Це мислення змушує жінку бути «хижачкою», стepвою, корисливою cпокуcницею, тупoю блондинкою і ким-завгодно, але не жінкою-Богинею. Це мислення змушує жінок вишукувати, вичікувати, ловити, розбeщувати, боротися, понуро чекати, перебувати в депресії – все, що справжній леді протипоказано.

Я переконана на 100 відсотків в тому, що чоловік не попадається жінці випадково. Що до жінки приходить тільки той чоловік, якому вона відповідає і внутрішньо, і зовнішньо.

Якщо вона не поважає себе – до неї прийде чоловік-диктатор;

Якщо вона не знає, чого хоче в житті – то чоловік не дасть їй займатися, тим що вона захоче;

Якщо вона пригнічена – чоловік буде її ще більше пpидушувати;

Якщо вона депресивна – чоловік буде заганяти її в депpесію;

Все, що з нами відбувається зсередини, Всесвіт ретранслює через людей, події, друзів і перш за все через найближчу нам людину – нашого чоловіка. Це все відбувається для того, щоб кожна жінка пройшла ці уроки і навчилася якостям, яких їй так не вистачає.

І навпаки, чим ближче жінка до своєї власної гармонії і цілісності, тим краща у неї самооцінка, чим позитивніший її настрій і ставлення до світу, тим краще вона знає сама себе, чим більше любить себе – тим кращого вона зустріне чоловіка.

Читайте також: Дослідження визначило найщасливіший період в шлюбі

Чоловік – це перш за все партнер, який буде відображати всі найслабші місця жінки, найтонші настрої душі. Чим більше ви будете дізнаватися про себе, про свою душу, про свої цілі, про свої емоції – тим біль хороший чоловік прийде у ваше життя.

Поспостерігайте за нещасними жінками, у яких було багато відносин з чоловіками, кілька розлучень. Найчастіше типаж чоловіка повторюється. Якщо перший був п’яницею, другий буде ледачим, третій – хворим, четвертий – буде маминим синочком. Все це типаж слабкого чоловіка, а значить жінка привертає до себе саме такого.

Все це означає, що її внутрішній світ не сформований, і вона не готова прийняти чоловіка цільного, сильного, турботливого – вона сама не любить себе, вона привертає тирана, зрадника, поверхневого – усі ті якості, які носить в собі. Як вона сама до себе ставиться – такий і буде чоловік!

Любов можлива виключно між двома особистостями, а не між порожніми половинками. Якщо ви будете вкладати свою енергію в себе, в свій саморозвиток, то ви ніколи не втратите.

Кожній жінці перш ніж думати про чоловіка, необхідно знайти саму себе, необхідно полюбити себе.

Джерело.

You cannot copy content of this page