fbpx

На зустрічі з Путіним губернатор жорстко обізвав учасників мітингу пам’яті жeртв в Кемерово (відео)

Після пожeжі у торговому центрі в Кемерово очільник Кузбасу Аман Тулєєв вирішив не вибачитися перед родичами загuблuх та вийти до людей, які зібралися на мітинг в пам’ять про жeртв трaгeдії, а подякувати Путіну. А також вибачитися перед ним.

27 березня, через два дня після пожeжу у торговому центрі, на місце події прибув президент Росії Володимир Путін. Він відвідав руїни торгового центру, після чого зустрівся з губернатором Кемеровської області Аманом Тулєєвим, пише “24 канал“.

У той час у Кемерово зібралося близько 4 тисяч осіб на мітинг в пам’ять про жeртв трaгедії – 64 осіб, серед яких 41 – дитина. Учасників мітингу російський політик назвав “воронням”. І заявив, що це не родичі загuблuх.

“Моє завдання – не допустити того, що діється, того, що це вороння на чужому горі намагається спекулювати і домагатися незрозуміло з якою метою”, – заявив Аман Тулєєв.

За словами чиновника, “на горі людському вся опозиційна сила в момент приїхала”:

“Йдуть по домівках, йдуть на підприємства, які поруч розташовані, в житловий сектор. Сьогодні там десь чоловік 200. Це взагалі не родичі загuблuх. Ми працюємо з ними, говоримо: “Не можна, це святотатство, коли горе, а ти намагаєшся на цьому вирішити якісь свої проблеми”.

Відтак Тулєєв вирішив вибачитися перед Путіним за трагeдію.

Читайте також: Росіянка на мітингу в Кемерово, запропонувала не публікувати дані кількість загuблuх, щоб не тішити американців (відео)

You cannot copy content of this page