fbpx

Наче Лара Крофт: 23-річна українська військова вразила красою користуваців соцмереж(фото)

Українці єдині у своєму бажанні перемогти окупантів та захистити Батьківщину від загарбників. На захист Вітчизни на фронт вирушили не лише мужні чоловіки, а й жінки, серед них – 23-річна Олександра Самсонова.

Відважна українка, риси обличчя якої схожі на зовнішність Анджеліни Джолі, встигла прославитися в мережі як українська Лара Крофт, пише Обозрєватель.

Олександра дала інтерв’ю шеф-редактору сайту ELLE.UА і розповіла, що 24 лютого, після вторгнення Росії в Україну, ні на мить не засумнівалася в тому, що вирушить добровольцем на війну.

У тому, що буде повномасштабна війна, дівчина не сумнівалася і почала готуватись до вторгнення ще три роки тому, пише Обозрєватель.

“Мені не доводилося приймати рішення чи йти на війну, у мене не було вибору. Я довго вчилася і, як би цинічно не звучало, чекала на це. Чим швидше почнемо, тим швидше закінчимо… 28 лютого я вже була в частині.

Офіційно я на посаді стрільця, але так як у мене багато специфічних знань та навичок, то спектр моєї роботи буває досить широким. Це може бути і медицина, і канцелярія, якщо там потрібна допомога”, – поділилася військовослужбовиця.

Навіть у військовій формі Олександра не втрачає своєї неймовірної чарівності. Завдяки помітній внутрішній силі, рішучості та яскравій зовнішності українка справді є дуже схожою на Лару Крофт у виконанні Анджеліни Джолі.

Такими враженнями з дівчиною нерідко діляться її фоловери у Instagram, а їх понад 16 тисяч. Окрім цього, користувачі мережі залишають Олександрі компліменти, теплі слова підтримки та подяки за її діяльність.

Фото: Інстаграм.

07/26/2022

You cannot copy content of this page