fbpx

Надія Матвеєва відверто про свого обранця: “Хоче зробити гарну пропозицію – з обручкою, але наразі не має грошей”

Українська ведуча Надія Матвєєва майже не розповідає про особисте. Тим несподіваніше було її відверте інтерв’ю яке 25 червня вийшло в ефірі каналу СТБ. Та, за словами співачки, вона приблизно рік має стосунки з бойфрендом, який молодший за неї на 20 років.

Як зізналась Надія, вона познайомилася з бойфрендом на вечірці у друзів. Він, за її словами людина непублічна, а його робота “близько пов’язана з медициною”.

Цитуємо:

“Я взагалі не могла собі уявити, що буду разом із цим чоловіком. Причина – різниця у віці, – зізналася вона. – Я вважала, що такі стосунки сенсу не мають. Мої стереотипи зруйновані життям. Я дозволила собі це й отримую від цього задоволення. Так, це виклик для нас, але це прекрасно”.

Також, за словами Матвєєвої, молодий чоловік у момент знайомства не знав ні хто вона ні скільки їй років, а коли в інтернеті прочитав, який вік має його обраниця, був “приємно шокований”.

Ведуча також зізнається, що її мати та дорослий син не сприймають її нових стосунків.

“Я дійсно закохана, я люблю цього чоловіка, – підсумувала ведуча. – Він сказав, що дуже хоче зробити красиву пропозицію [руки та серця] – з обручкою, але зараз немає можливості купити. Нема грошей”.

27,06,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page