fbpx

Надія Савченко ворожила на Івана Купала

Надія Савченко, колишня народна депутатка, а зараз військовослужбовець ЗСУ, ворожила на Івана Купала, кидаючи віночок. За традицією, віночок пускають дівчата аби дізнатися з якого боку виглядати судженого. Якщо віночок потоне – то цього року дівчина заміж не вийде.

Надія виклала відео з ворожіння в ТікТок. Там вона в вінку під пісню Jerry Heil, Аlyona Аlyona та Ela “KUPALA” заходить в воду і кидає вінок, ще й піддає йому напрямку, збурюючи воду. Вінок пливе і не тоне, що є добрим знаком-не довго Надії дівувати.

Ні де, ні в якому підрозділі служить – Надія Савченко не повідомляє. Вона вважає, що таким чином підставить людей, які з нею поруч воюють.

Відео-відповідь вона зняла на фоні пострілів і виклала в ТікТок:

«Мене знає вся Україна. Якщо я буду показувати людей з якими я воюю, першою мішенню стаю я, другою-я підставляю тих людей, з якими я воюю. Мені не потрібна популярність, мені не потрібен піар, мені не потрібні «відосіки» аби показувати, що робить наша Україна. Мені не потрібно в черговий раз хотіти стати героєм аби доводити, що я герой. В цій війні я залишу геройство всім, хто бажає – 15 хвилин слави вистачить кожному. Я вважаю героями тих людей, які печуть пиріжки хлопцям на фронт і крутять консервації… ».

Фото: Главком.

07/07/2022

You cannot copy content of this page