fbpx

Надію Савченко та Рубана підловили за зухвaлим зaняттям у центрі столиці: опубліковано компрометуючі фото

Минулоріч у Києві випадкові свідки помітили народного депутата Надію Савченко та керівника Центру звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимира Рубана за нищенням деяких речей. Зокрема, стверджуються, що вони спалювали документи, пише 24канал

Про це пише видання “Главком”, яке і опублікувало відповідні фото.

На кадрах видно, як Савченко та Рубан спочатку прогулюються парком, щось обговорюють, а потім зупиняються та починають щось палити. Зазначається, що вони займалися знищенням документів біля пам’ятника засновникам Києва.

За словами журналістів, Савченко з Рубаном потрапили в поле зору випадкових свідків, які перебували у цьому місці з весільною процесію. Підкреслюється, що очевидці тоді впізнали лише Савченко, відтак сфотографували її.

Читайте також: САВЧЕНКО ЗAГРOЖУЄ ДOВIЧНЕ УВ’ЯЗНEННЯ З КОНФIСКАЦІЄЮ МAЙНА: ЗАЧИТАНО ЗВИНУВАЧЕННЯ

Крім того, випадкових перехожих зацікавила не лише депутат, а й те, чим вона займалась з невідомим для них на той момент чоловіком.

“Парочка палила документи та розтирала попіл”, – переконують свідки.

Як стверджують представники ресурсу, оскільки на початку березня з’ясувалося, що цих людей підозрюють у підготовці тeрaкту, а обличчя Рубана стало більш впізнаваним після низки публікацій у ЗМІ, свідки вирішили передати їм фотографії.

You cannot copy content of this page