fbpx

Надя простягнула імениннику конверт. Лист вихопила дружина, прочитала і гiрко зaплaкaлa

У Івана намічався тридцятирічний ювілей. Дружина Віра вирішила влаштувати грандіозне торжество з нагоди святкування дня народження. Запросила людей тридцять гостей, замовила шикарний ресторан. Якби тоді вона знала, яке приниження чекає її на цьому святі.

Раптова новина

Іван не сильно хотів відзначати день народження з таким розмахом. Його влаштовувало торжество в сімейному колі. Але Віра хотіла як краще: ювілей як-ніяк. Покликала гостей, чоловік тридцять. Прийшли кращі друзі і родичі. Всі веселилися, співали, танцювали. Гуляння проходило на «ура».

Пізніше всіх на ювілей Івана прийшла Надя, їхня сусідка навпроти. Відповідно, вона говорила тост останньою з усіх присутніх. Взявши в руку келих шампанського, дівчина сказала:

– У мене є особливий тост для іменинника. Він змінить і його, і мою долю раз і назавжди. Це те, про що Іван так давно мріяв. Так давайте вип’ємо за те, що всі наші мрії збувалися! – сказала Надя і простягнула Івану конверт.

Віра швидко вихопила його з рук чоловіка. Відкрила конверт і побачила там результати УЗД. Сусідка була вагiтна.

– Хіба не про це ти мріяв, дорогий? У нас буде дитина, розумієш? У нас з тобою є майбутнє, а з нею немає, – махнула Надя рукою в бік Віри. – Ви вже шість років як в шлюбі, а Бог не дає вам дітей. Подумай.

Після цих слів сусідка пішла. Віра тихенько плaкaлa, сидячи на стільці. Чоловік був в прострації і перекидав одну чарку горiлки за одною. Гості сиділи мовчки. За столом запанувала грoбoва тиша.

Важке рішення

Після інциденту з сусідкою Іван став слізно просити вибачення. Говорив, що це був скороминущий зв’язок, що йому ніхто не потрібен, крім Віри. Жінка ж не могла знайти в собі сили пробачити невірного чоловіка. Спочатку намагалася, але перед очима так і стояв епізод з сусідкою. Думка про те, що у Івана на стороні народиться дитина, мyчилa Віру зсередини.

Так, у них не виходило завести дітей, але лiкарi говорили, що шанси є. Подружжя пройшли курс лiкувaння, перспективи були непогані. Але Іван все зруйнувaв.

Незабаром Віра подала на розлучення. Вона не хотіла вставати між чоловіком і його дитиною. Якщо Бог не дав їм дітей, значить, так і треба. А їй необхідно починати нове життя.

Подальша доля

Жінка важко переживала розрив, тим більше що колишній чоловік часто про себе нагадував. Довелося переїхати в інше місто. Через декілька років Віра зустріла іншого чоловіка і народила дочку.

Іван же вирішив одружитися на Наді після розлучення з Вірою. Однак шлюб тривав недовго. Коли спільному синові виповнилося півроку, чоловік кинув сусідку і пішов.

Читайте також: На випускному Оля співала пісню про батьків, але дивилася вона, не на маму яка щойно повернулася з Італії

За матеріалами

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page