fbpx

Надзвичайно смачне домашнє печиво

Такого смачного домашнього печива ви ще не пробували. На смак просто смакота, готується дуже швидко і просто. Прекрасне частування для будь-якого святкового столу.

Приготуйте печиво за цим рецептом один раз і воно стане постійним гостем на вашій кухні. Печиво настільки смачне, що просто пальчики оближеш.

Складові:

— листкове тісто – 1 пачка

— родзинки – 1 стакан

— молоко – 0,5 літра

— цукор – півсклянки

— вершкове масло – 100 грам

— борошно – 2 столові ложки

— яйця – 2 штуки

Смачне домашнє печиво, покроковий рецепт:

1. Для початку необхідно розморозити листкове тісто. Найкраще це зробити в холодильнику. Відправте ваше тісто на ніч в холодильник, до ранку воно буде потрібної консистенції. При розморожуванні саме в холодильнику краще зберігається структура тіста. Якщо ж у вас немає багато часу, нічого страшного, покладіть тісто в будь-тепле місце в будинку.

2. Поки наше тісто розморожується, приготуємо заварний крем. У каструлю кладемо яйця, цукор і борошно. Ставимо на вогонь і перемішуємо все до однорідної маси, поступово починаємо вливати молоко. Як тільки молоко закипить, вимикаємо газ і охолоджуємо нашу молочну суміш.

3. Вершкове масло заздалегідь дістаньте, щоб воно могло розтанути. Масло має бути м’яким як кашка. Коли наша маса охолоне до кімнатної температури, додаємо її потроху до вершкового масла, постійно перемішуючи. В результаті повинен вийти однорідний крем без грудочок.

4. Тісто розділіть на 4 частини, так вам буде легше катати. Розкачуємо тісто і змащуємо кремом. Зверху посипаємо родзинками. Звертаємо рулетом і нарізаємо на шматочки приблизно близько 2 сантиметрів.

5. Печиво змащуємо яєчним білком і відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів.

Смачного! Смачне домашнє печиво вийде у всіх, адже тепер ви знаєте його рецепт!

You cannot copy content of this page