fbpx

Найкраща мотивуюча фраза довжиною всього 3 слова

Американський підприємець і автор книг Гаpі Вaйнерчук поділився фразою, яку варто повторювати собі щоранку, щоб не забувати про найголовніше в цьому житті.

Найкраща мотивуюча фраза складається всього з трьох слів: «Ти не вічний». Я не намагаюся вас налякати, а просто говорю по суті. Для того щоб стати щасливими, у нас є тільки одне життя. Іншої можливості не буде. Замість того щоб сидіти на місці і скаржитися на те, що займаєтеся нелюбою справою, просто візьміть і перейдіть від скарг до дій.

У світі дуже багато людей, стурбованих щастям оточуючих, хоча їм не завадило б потурбуватися своїм. Знаєте, чому мені подобається робити інших людей щасливими і мотивувати їх до успіху? Тому що я вже щасливий сам. Можливо, це звучить егоїстично, але в першу чергу потрібно зробити щасливим саме себе, а потім можна зайнятися і щастям інших людей.

Я прошу вас чесно запитати себе, чи робить те, чим ви зараз займаєтеся, вас більш успішним? Не тільки в роботі, але і просто в повсякденному житті. Щаслива людина усвідомлює, що набагато важливіше не те, скільки грошей вона заробляє, а те, як вона це робить.

Коли мені було трохи за 20, я проводив багато часу в оточенні людей, яким було більше 90. Неважливо, де і коли я їх зустрічав – подорожуючи або працюючи в виноробній індустрії, – я просив їх розповісти мені про своє життя. Всі вони починали зі слів «Шкода, що …» Одні шкодували, що свого часу не працювали старанніше. Інші журилися, що проводили мало часу з близькими і коханими людьми. Треті – що не займалися тим, чим дійсно хотіли, а підкорилися волі батьків. Їм було шкода, шкода, шкода.

Якщо за час спілкування з цими людьми похилого віку я і навчився чомусь, то це можна виразити в одній фразі:

Для того щоб почати діяти, немає кращого часу, ніж зараз.

Якщо вам трохи за 20, це той самий час. Зараз не найкращий момент для того, щоб усіма силами намагатися стати більш практичними, заробляти багато грошей і купувати на них те, що точно зверне на себе увагу, наприклад розкішний автомобіль.

Зрозумійте, у вас є приблизно років п’ять на активну побудову того життя, яке ви хочете мати. Подорожуйте разом зі своїми друзями, відкривайте для себе цей світ, забацайте рок-банду, де ви зможете проявити свої таланти, і, якщо у вашій квартирі крім вас як і раніше живе ще вісім людей, організуйте з них яку-небудь команду за інтересами. Так як на більшості з нас не лежить будь-яких серйозних зобов’язань зараз саме час зробити своє життя таким, яким вам хотілося б його бачити.

І навіть якщо вам за 40, за 50, за 60 або більше, у вас все одно є достатньо часу для того, щоб стати щасливою людиною. Все можливо, якщо дуже захотіти. Може бути, замість того щоб вийти на пенсію, потрібно сконцентрувати зусилля на тому, чого ви дійсно хочете.

Читайте також: Ця історія змушує по-новому подивитися на своє життя: Успішна та багата жінка прийшла до психолога в пошуках свого щастя.. Його порада безцінна

Коли-небудь всі ми помpeмо. Незалежно від того, скільки вам років, потрібно скористатися наявними у вас часом, щоб стати щасливою людиною. Зараз перед нами відкрито небувалу кількість можливостей, що дозволяють побудувати таке життя, яке нам хотілося б мати.

Я повинен був написати цей пост, щоб висловити своє ставлення до того, що спостерігаю останні кілька років. Я помітив, що люди часто втрачають можливості. Вони думають, що можуть скористатися ними в будь-який момент. Люди живуть так, як ніби у них є необмежена кількість часу. Але всі ми знаємо, що це не так.

Якщо мої слова змусять хоча б одну людину переглянути свою поведінку, задати собі те саме питання або не упустити можливість, значить, я не даремно написав статтю. Тому що на все це у нас є тільки одне життя.

Щоранку фраза «Ти не вічний» повинна змусити вас встати з ліжка і зробити те, що ви хочете зробити. У вас є тільки одне життя, одна можливість. Нічого так не отpуює життя людини, як жаль. Тому припиняйте шукати собі виправдання і почніть свій шлях до щастя.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page