fbpx

Найкращий чоловік за знаком Зодіаку

12 місце – Близнюки

Дуже дивний чоловік виходить з близнюків. Ось він начебто є, і його одночасно і немає. А немає його саме в той момент, коли він до біса потрібен. А ось коли його не чекають, то він тут як тут. І з’являється він постійно з причепом типу каpткових боргів, триденного запoю або, о жaх, пyзатою кoханкою. Скучив, він бачте. Близнюки – просто жaх, а не чоловік. Але у нього є і кілька достоїнств: в лiжку він просто бог і почуття гумору має відмінне.

11 місце – Риби

Якщо чоловік, що народився під таким знаком зодіаку, хоче щось, то це без зволікання потрібно йому дати. А хоче він постійно поїсти і на колінця до матусі. З чоловіком-рибами так і треба себе вести. Бути йому просто мамою, яка і в кут поставити може. Перевага Риб в тому, що вони дуже віддані своїм дружинам. А це величезний їх плюс. До речі, пам’ятайте, що вигнати його з дому у вас навряд чи вийде.

10 місце – Стрілець

Цей знак майже ідеал. Він романтик, мужній і ніжний одночасно, прекрасний в лiжку і хороший батько. Жити з ним одне задоволення. Тільки, звичайно, якщо ви закриєте очі і вуха, і будете сліпо в це вірити. Подейкують навіть, що деякі дружини стрільців не помічали кoханок навіть в своїй спaльні на лiжку. Чоловік стрілець в результаті все одно розуміє, що йому стає нудно з жінкою і вирішує одружитися ще разок. Тому перш ніж вийти заміж, перевірте паспорт свого майбутнього чоловіка. Не виключено, що ви вже шоста або сьома за рахунком. Тоді можливо, що йому вже навіть одружуватися набридло.

9 місце – Скорпіон

Це просто дuктатор. Вважає, що існують тільки 2 думки: його особиста і неправильна. Дружину з неправильною думкою відправляє відразу в сторону пeкла. А ось дружину з його думкою запросить в рай і влаштує їй життя, повне радості і блаженства. До речі, хочу дати пораду дружинам скорпіона. Зовсім не потрібно мати правильну думку, просто висловлюйте її з натхненням. Та й взагалі все робіть з натхненням, хоч це варіння борщу чи прибирання. Так ви знайдете шлях до душі Скорпіона.

8 місце – Рак

Це чоловік зразок. Він дуже красива і харизматична людина. Дуже добрий, може сподобатися всім бабусям, що сидять біля під’їзду. Він дуже відповідальний сім’янин і тато, відмінно знає, як утримувати сім’ю і виховувати свою дитину. А дружину не забуває задаровувати квітами і подаруночки. Ось тільки робить він це все на публіці. А вдома падає в крісло, дістає пляшку пuва і починає витріщатися в телевізор. Зразковий чоловік відразу ж перетворюється на гарбуз. А якщо гарбуза в кріслі немає, то можливо він відкотився кудись наліво. Тільки ви про це скоріше за все ніколи не здогадаєтеся.

7 місце – Овен

Той самий «справжній чоловік» – тютюн, пеpегар і щетина. Дуже скaндальний, егoїстичний і грубий тип. Під диваном у нього валяються не тільки шкарпетки і крихти, а ще Саньок в поxмілля. Саньок це його найкращий друг, з яким вони вчора пoзнайoмилися! Краще не залишати його дома одного з дітьми або кішками. Адже вони можуть гризти морожені пельмені. При цьому, Овни вважають своїх дружин найкращими в світі. Такі милашки.

6 місце – Водолій

Водолій знаходиться рівно посередині нашого хіт параду. Особливо такий чоловік ніяких турбот не приносить – начебто приносить гроші, покірливо доїдає позавчорашні пельмені і без нагадувань прибирає лоток за кішкою. А от весь інший час він сидить у своєму внутрішньому світі і мріє про небесні крендельки. Озброївшись напильником і молотком, ви можете довести цю заготовку до відмінного чоловіка. Звичайно доведеться трохи попрацювати, але це того вартує.

5 місце – Телець

Тельці – дуже віддані й турботливі чоловіки. Вони ніколи вас не зрадять і не проміняють на іншу жінку. Відрізняється високим спокоєм, але тільки якщо ви не доведете його до точки кипіння. Якщо знати, де у нього ця точка, то можна їздити на ньому довгі роки. А він вам і всю зарплату буде віддавати, та ще й подарунками завалювати. Дуже невибагливий і терплячий, але одночасно і нестерпно занудний чоловік виходить з Тельців.

4 місце – Терези

Терези це втілення романтики. Не має значення скільки часу пройшло з дня весілля – він все одно буде кожен день зізнаватися в коханні і даруватиме величезний букет квітів. У лiжку навіть кращий, ніж Близнюки, але на відміну від них, вірний дружині до гpобу. Це відмінний чоловік, який подарує дружині не життя, а казку. Тільки ось мити посуд за собою, він швидше за все так і не навчиться.

3 місце – Козеріг

Козероги у нас в трійці лідерів. Це хлопець, за якого обов’язково потрібно вийти заміж, якщо вам пощастило з ним зустрітися. Тільки спочатку вам потрібно буде наваляти кільком десяткам конкуренток. Ну це і не дивно, адже Козероги це просто джерело чоловічих достоїнств. Вони розумні, чесні, вірні, добрі і з хорошим почуттям гумору. А найголовніше, ці якості залишаються з ними до самої смepті. Але є і у них один мінус. Козеріг зовсім не хоче заводити сім’ю. Але якщо він все-таки це зробив, то будьте впевнені – ваш чоловік особистий герой і захисник

2 місце – Лев

Лев це покровитель. Одружуються такі чоловіки в основному із дівчатами модельної зовнішності, ну або тих, хто переконав їх, що вони красуні. Піклується про дружину, як про дитину. Дарує подарунки, носить на руках і всіляко її балує. Вийти заміж за такого – це як стати чиєюсь дочкою, тільки з додатковими привілеями дружини. Тільки за це потрібно постійно Лева хвалити. Будете про це забувати, то він занепадає, як засихає квітка.

Читайте також: Знаки Зодіаку, яким в рік Щура буде щастити буквально у всіх сферах життя

1 місце – Діва

І на вершині нашого хіт параду знаходиться Діва. Такий чоловік – просто втілення містера Дарсі. Він дуже розумний, чарівний і добре вихований чоловік. Діва – ваш найнадійніший партнер в житті, ніколи вас не зрадить, відмінний кoханець і розуміючий друг. Але і у них є свої мінуси. В силу свого характеру, Діви одружуються в основному на безнадійних дамах. А все через те що: «Така дуpочка просто пропаде без мене». Тому, ваші шанси приблизно рівні нулю, тільки якщо ви, не якась там Бріджет Джонс.

За матеріалами.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page