fbpx

Найкращий рецепт малосольних огірочків: швидко і приголомшливо смачно

Малосольні огірочки – прекрасна літня закуска! Без них в сезон не обходиться жодне застілля, причому, як в щоденному домашньому побуті, так і приуроченому до особливих, урочистих випадків. І слід зауважити, що незважаючи на різноманітність всіляких смачних страв на столі, малосольні огірочки зазвичай йдуть швидше за все)) Джерело

Рецептів приготування цієї невигадливій закуски сила-силенна, напевно, скільки господинь, стільки і рецептів)) і я випробував їх досить багато, але свій вибір зупинила лише на кількох.

Читайте також: Всі хто хоч раз спробував ТАКІ помідорчики обов’язково беруть рецепт. Помідорчики з синіми сливами – смак в який закохуєшся

Одним зі своїх улюблених рецептів я і поділюся сьогодні з вами.

Весь процес приготування можна подивитися в моєму коротенькому відео-ролику, який розміщений в кінці публікації.

Отже, нам знадобиться:

  • півкілограма дрібних свіжих огірків
  • 5 зубчиків часнику
  • чайна ложка солі
  • хороший пучок кропу.

Хід дій:

1. Огірки гарненько моєму, даємо стекти воді або , потім зрізаємо хвостики і розрізаємо кожен огірок уздовж на чотири частини (щоб вони краще і швидше просолились). Отримані часточки поміщаємо в звичайний пакет.

2. Кріп нарізаємо як можна дрібніше і відправляємо його в пакет до огірків. Туди ж додаємо сіль і видавлюємо часник.

3. Зав’язуємо пакет, гарненько його струшуємо, щоб всі інгредієнти в ньому якомога краще перемішалися, і відправляємо в холодильник на 2-3 години (можна і більше, буде тільки смачніше). За цей час огірки кілька разів струшуємо не розв’язуючи пакет.

You cannot copy content of this page