fbpx

Топ-3 найнебезпечніших чоловіків за знаком Зодіаку

Знак Зодіаку може підказати вам, наскільки чоловік може виявитися небезпечним для стосунків, пише Радіо Максимум

Чоловік Водолій. Чоловіки цього знака найчастіше незалежні і найбільше в житті цінують свободу. Вони тільки здаються доброзичливими, але, по суті, найбільш егоїстичні і байдужі представники Зодіаку.

Вони можуть проявляти бездушність і холодність там, де вам потрібно розуміння і теплота, і іншого, на жаль, вони не зможуть вам дати, як би вам цього не хотілося. Якщо ви не навчитеся приймати його таким, який він є, то з часом ваші почуття вичерпаються і ви не зможете підтримувати їх в собі. Вам просто захочеться справжнього тепла і любові, а не повітряних замків.

Чоловік Близнюки. Близнюки – доволі суперечливий знак, але зазвичай легкий і веселий. Вони можуть бути як цілком безпечними для вас, якщо ви також безтурботно ставитеся до життя, так і досить складними для розуміння, якщо ви відповідальна та практична людина.

Читайте також: ЗАТЯЖНІ ВІКЕНДИ: ДIЗНAЙТЕСЯ, СКIЛЬКИ ВИХІДНИХ БУДЕ В ГРУДНІ 2018 В УКРАЇНІ!

Він не любить нести відповідальність і часто поводиться як хлопчисько. Він не схильний швидко заводити серйозні стосунки, тому часто ставиться до нових подруг байдуже. Це може бути дуже небезпечним, якщо ви вже встигли закохатися в нього.

Чоловік Терези. Чоловік-Терези любить себе і хоче всім подобається, при цьому його другій половині це може зовсім не подобатися. Він звик фліртувати з усіма, прекрасно вміє підтримувати світську бесіду і в гіршому випадку не буде пропускати жодної спідниці. Це може бути дуже небезпечно для тих жінок, хто хоче зосередити увагу свого чоловіка тільки для собі.

You cannot copy content of this page