fbpx

Найніжніші кабачкові млинці без борошна. Ось як потрібно готувати кабачки цього літа

Сьогодні у мене дуже простий рецепт. Закуска чи сніданок, кому як більше подобається. Справжня ніжність з кабачків. Зробимо рулетики з оригінальною, незвичною начинкою.

Складові:

150 г бринзи (або фети);

2 ст. л. сметани;

2 зубчики часнику:

жменя волоських горіхів;

кінза і кріп (або петрушка);

2 середніх кабачка;

4 яйця;

сіль.

Спочатку приготуємо дуже смачну пасту. Грубо нарізаю пучок зелені, у мене кріп і кінза, можна додати петрушку, але у мене її не було. Відправляю в чашу блендера.

Додаю два зубчика часнику, жменю волоських горіхів. Дуже дрібно подрібнюю інгредієнти блендером. Тепер мені знадобиться фета або бринза, всього 150 гр. Додаю 2 столові ложки сметани.

І додаю ароматну заправку і перемішую вилкою. Таку пасту добре і на хліб підсушений намазати, і на кружечки кабачка або баклажана. Універсальна, дуже смачна штука.

А у мене це сьогодні буде начинка для кабачкових млинців. Знадобляться два кабачка, молоденьких, шкірку знімати не буду. Натираю кабачки на великій тертці. Гарненько солю, перемішую і на 10 хвилин залишаю. Кабачки за цей час випустять зайву вологу.

Чотири яйця додаю в миску, трохи підсолюю і збовтую. У яйця додаю добре відтиснені кабачки. Перемішую. Сковорідку розігріваю, наливаю трохи соняшникової олії. Викладаю велику ложку кабачкової маси і злегка розподіляю по сковороді. Залишаю, щоб низ схопився, утворилася скоринка. І вже після того як утворилася скоринка, розподіляю масу, як тонкий млинець, за допомогою лопатки.

Коли знизу млинець підрум’яниться, викладаю начинку. Для зручності я її переклала в пакет. За допомогою двох лопаток акуратно загортаю млинець в рулет.

Ось такі гарні, рум’яні, апетитні рулетики вийшли. Просто надзвичайно смачні, спробуйте приготувати!

Автор рецепту – Альона Митрофанова.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page