fbpx

“Найзапекліші бoї перемістяться на лінію фронту завдовжки приблизно 350 км”: Британська розвідка про нову фазу війни в Україні

Нещодавно розвідка Британії оприлюднила нову інформацію щодо війни росії в Україні. Так, за даними розвідки Британії війна яку розпочала рф з Україною переходить у нову фазу.

Відповідна інформація з’явилась 6 серпня у Twitter міністерства оборони Великобританії з посиланням на дані британської розвідки.

У повідомленні йдеться про те, що, військові рф концентруються на півдні України в очікуванні контрнаступу ЗСУ або в межах підготовки до можливого наступу. К

Помічені також колони російських військових вантажівок, танків, буксованої артилерії та іншого озброєння, які і далі прямують із Донбасу до південних регіонів.

Рф перекидає свою техніку також із захоплених Мелітополя, Бердянська, Маріуполя та Криму.

Цитуємо:

“Батальйонно-тактичні групи (БТГ), що налічують від 800 до 1тис. військовослужбовців, перекинули до Криму і майже напевно будуть використовувати для підтримки російських військ у Херсонській області. 2 серпня до Криму перекинули нову БТГ, також триває передислокація БТГ зі східного угруповання військ. Найімовірніше, найближчими днями їх перекинуть у Херсонську область.

Війна Росії з Україною ось-ось увійде в нову фазу, коли найзапекліші бoї перемістяться на лінію фронту завдовжки приблизно 350 км, яка простягається на південний захід від Запоріжжя до Херсона паралельно річці Дніпро”.

06.08.2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page