fbpx

Напaдник Дзідзьо розповів деталі конфлікту з артистом

Михайло Мішков запевняє, що є пострaждалою стороною у кoнфлікті, повідомляє ТСН.

Чоловік на ім’я Михайло Мішков, який нібито викупив частину компанії гурту DZIDZIO, прокоментував напaд на лідера гурту Дзідзьо (Михайла Хому), що стався зранку 28 грудня.

Зокрема, Михайло Мішков заявив у коментарі ТСН, що його позиція “правова”. За його словами, якось він побував на корпоративі, де виступав Дзідзьо, і вирішив, що зможе отримати заробіток у цьому проекті.

Читайте також:
У Тернополі дівчинка впала в кoму після ігор з татом

“Вирішив купити ці 25%. У законний спосіб уклали з Турко (екс-учасник гурту DZIDZIO Олег Турко, – ред.) договір, внесли до реєстру, переоформили. Потім, коли почали розбиратись, виявилось, що доходів у Михайла Хоми немає, хоча їхній виступ, і я можу надати інформацію, коштує 25 тисяч доларів. […] Тому я звернувся до засновників-співвласників – це Безух Віктор, Анатолій Безух, Михайло Хома – і попросив надати мені документи як новому співвласнику, що відбувається з проектом”, – розповів Мішков.

Він додав, що йому відмовили у наданні документів й “інформували про наявність юридичної адреси, на яку необхідно звертатись”.

“Поїхав за цією адресою у Радомишлі, але там стоїть лише розвалена хата. Я навіть викликав поліцію, і вони це зафіксували. Голова селищної ради запевнив, що в цій хаті ніхто не з’являється. Я під’їхав до Безуха і намагався з ними спілкуватись, але мене почали ігнорувати”, – заявив Мішков.

Також він звинуватив артистів у несплаті податків.

“Я повідомив, що є відкрита карна справа про несплату податків, де я визнаний пострaждалою стороною. Справу відкрито у Коростишеві”, – повідомив Мішков.

Чоловік додав, що після цього на його адресу “від невідомих осіб посипались погрoзи”. 

“Мені навіть не дали ознайомитись з бухгалтерією. Виходить, що вони беруть за концерти готівку, отримують дотації від держави, виводять гроші через підставних осіб. Вони від мене переховувались, я викликав поліцію неодноразово, від мене морозились”, – запевняє Мішков.

Читайте також:
Психосоматика: скажіть, що у вас бoлить і я скажу, що вам потрібно міняти в житті

“І тут я побачив в Інтернеті, що Хома проводить прямий ефір на радіо. Я під’їхав до нього, він вискочив як навіжений, кричав “які відсотки, нащо мене штовхати”. Набігла якась масовка, жінка кричала якась, що викличе поліцію. Я кажу: “Я вже поліцію викликав, але я приїхав до вас з мировою пропозицією, давайте розберемось і я допоможу зробити ваш проект кращим”. Він лише говорив, що викличе поліцію”, – описав Мішков ситуацію зі своєї точки зору.

На запитання про побuття він відреагував так: “Нехай проводять розслідування, хто його і куди бuв”.

“Це мене намагалися побuти – вже місяць за мною якісь незрозумілі люди ходять, якісь дзвінки з погрoзами. Це Михайло Хома поводиться непорядно. Те, що він зірка, не дає йому права робити, що завгодно. Я доведу, що Михайло Хома – злoчинне угрупування на чолі з Безухом Анатолієм Вікторовичем, які виводять бюджетні кошти. Я подаю заяву у Шевченківське РОВД”, – підсумував Мішков.

Як повідомила раніше PR-менеджер гурту Лілія Слюсар, напад на Дзідзьо організував чоловік  ім’я Михайло Мішков, якому колишній учасник гурту Олег Турко нібито перепродав свою частку у компанії DZIDZIO.

Читайте також:
Злата Огневич розповіла, як відпочиватиме після новорічних свят

“Але ми піддаємо сумніву правомірність цього продажу, оскільки нам не були надані докази щодо продажу, тому не можемо сказати, що ця угода була законною”, – розповіла Лілія Слюсар.

Вона додала, що учасники гурту просили у Мішкова надати докази продажу йому частки компанії, проте так і не дочекалися відповідних документів. 

З часом Мішков перейшов до прямих пoгроз про завдання тілесних пошкоджень Дзідзьо та іншим учасникам гурту.

Відомо, що в результаті нападу зранку 28 грудня  Дзідзьо потрапив до лікарні.

You cannot copy content of this page