fbpx

“Наречена для тата”: у шоу розкрилося багато цікавих фактів, які головні герої приховували від своїх наречених

У вівторок, 20 березня, на телеканалі СТБ вийшов восьмий випуск романтичного реаліті “Наречена для тата”.

У ньому розкрилося багато цікавих фактів, які головні герої приховували від своїх наречених. “Обозреватель” пропонує дізнатися, що ще сталося в новому випуску проекту.

З’ясування відносин між Антоном Бауманом і Ангеліною Вакулиною привели до того, що чоловік зірвався та пішов на зустріч з колишньою дружиною. За відсутності Антона дівчина зайшла та прочитала його особисту переписку в соціальних мережах, де він зізнавався дружині в коханні.

Не до кінця з’ясовані стосунки й у Юри Шпильки і Тані Сириці. Вони вирушили у Мукачево, де спробували розставити всі крапки над “і”. Дівчину найбільше турбує те, що Юрій спілкується зі своєю колишньою дружиною. Тому вона вирішила зателефонувати дружині та роз’яснити, хто тепер господиня в домі.

Читайте також: «МУЖИКА ТРЕБА МІНЯТИ, КРІМ ЖИВОТА», – ЛУЦЬКА ПОЕТЕСА ВИСЛОВИЛА СВОЇ ДУМКИ ПРО ПРОГРАМУ “ПОВЕРНІТЬ МЕНІ КРАСУ” (ФОТО)

У Марата Осипова та Вікторії Короткової теж перешкода – третій зайвий. Для Арсена пара організувала прем’єру блогу, куди прийшла і екс-дружина героя. Вона розповіла Вікторії про те, що Марат змінює дівчині.

Юля Федчун продовжує налагоджувати дружбу з дочкою Михайла Вирича Зоєю та вирішує зайнятися прибиранням в квартирі разом з нею. Але в підсумку жінка доводить дівчинку до сліз.

You cannot copy content of this page