fbpx

Наречена не хотіла яскравого макіяжу, але візажист її не послухав – і ось результат

Для більшості дівчат весілля – один з найважливіших днів у житті. Підготовка до цієї події часом займає місяці і навіть роки. Важлива кожна деталь, особливо, якщо це стосується зовнішнього вигляду нареченої – від сукні до макіяжу.

До речі, про макіяж! Героїня нашої сьогоднішньої історії не фанатка яскравих фарб на своєму обличчі. Однак знаючий свою справу візажист вирішив не слухати побажання нареченої і зробив все по-своєму. Це було вірним рішення, адже результат нареченій дуже сподобався.

Виразність і чарівність

Мабуть, якщо потрібно буде в двох словах описати даний макіяж, то звучати це буде так: виразність і чарівність.

Назвати його яскравим, і вже тим більше вyльгаpним, язик не повернеться. Але разом з тим він вельми виразний і вдало підкреслює природну красу нареченої.

Варто віддати належне майстру: він дуже грамотно підібрав відтінки, якісно вивів всі контури і лінії, а також відмінно попрацював над розтушовкою.

Образ дівчини вийшов дуже чуттєвим, ніжним і романтичним. Коли наречена глянула в дзеркало, щоб оцінити результат, вона сама себе не впізнала.

Що й казати – робота справжнього профі!

Але не кожна дівчина буде рада тому, що візажист використовує її як поле для експериментів. Особливо, коли мова йде про такий важливий день.

Читайте також: Дівчина попросила перукаря постригти її «на його смак» – такого результату вона не очікувала(відео)

Подібна ініціативність може обернутися для нареченої як мінімум зіпсованим настроєм. А для візажиста, який хотів як краще (а вийшло як завжди) – цебром негативу.

Однак цей експеримент вийшов на 100% вдалим. Тільки подивіться на щасливу посмішку нареченої!

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page