fbpx

Cмачний і ситний курячий рулетик, який відмінно тримає форму. Коли вперше спробувала була вражена смаком, а коли запитала рецепт – способом приготування. Ну дуже смачно, легко і оригінально

Cмачний і ситний курячий рулетик, який відмінно тримає форму. Коли вперше спробувала була вражена смаком, а коли запитала рецепт – способом приготування. Ну дуже смачно, легко і оригінально Джерело

СКЛАДОВІ:

  • пакет з-під соку або молока,
  • курка (будь-яка, а не тільки благородні грyдки),
  • пакетик желатину, точніше, дві столові ложки без гірки,
  • часник,
  • сіль,
  • мелений перець,
  • лаврушка.

Читайте також: Чоловік навмисне купує на одну хлібину більше, аби я приготувала з учорашнього хліба ЦЮ смакоту. У нас тепер жоден шматочок не черствіє

Приготування:

Обрiзаємо з курки м’ясо (шкiрка теж годиться і робить рулет ніжніше) і ріжемо його на дрібні шматочки (але не в фарш!), Кришимо часник, солимо, перчимо до смаку, додаємо лавровий листок, кілька горошин запашного перцю і сухий (!) Желатин .

Увага, якщо курка була заморожена, то воду в кінцеву суміш не додаємо, якщо вам пощастило придбати свіжу і  суху курочку, то в отриману суміш вливаємо третину склянки холодної води.

Всe перекладаємо в пакет, закриваємо прищіпкою або скріпкою, ставимо в каструлю з холодною водою і включаємо вогонь. Від цього моменту відраховуємо рівно годину, або 50 хвилин з моменту закипання.

Дістаємо пакет з каструлі, не розкриваємо, а на тарілочці відправляємо в холодильник. Через пару годин після відкриття тари  у вас вийде апетитний і ароматний рулет .

Кмітливі господині здогадаються, що в рулет можна додати і оливки, і шматочки солодкого перцю, і листочки петрушки … Але мої домашні не люблять нічого з перерахованого, тому мій рулет, без прикрас і поліпшень. Відмінно зберігається (якщо до того не з’їдається), хороший для бутербродів і навіть для легкої вечері.

19. 09. 2016

You cannot copy content of this page