fbpx

Народжені з 24 серпня по – 2 вересня перебувають під покровом квітки Дельфіній.

Кельтський гороскоп – яка ти квіточка. Дельфіній

Вона росте переважно в Азії, неймовірно висока, з яскравими квітами та отруйними плодами. Ця рослина дуже невибаглива, як і люди-Делфінії: вони аскетичні, невибагливі, неймовірно спокійні та врівноважені, тому дуже спокійно ставляться до людських недоліків. Тому частіше вони більш вимогливі до себе, ніж до інших і причини негараздів теж шукають в собі. Тому такі люди завжди цінуються в колективі своєю працездатністю та безконфліктністю.

В особистому житті ці люди також не прагнуть до розкоші – чим простіший побут, тим їм краще. Вони не рвуться за модними брендами чи вишуканими задоволеннями, помірні в їжі та питті.

Вони не дуже комунікабельні, більше часу проводять з книгами, фільмами, музикою… Їм дуже добре наодинці з собою і своїм внутрішнім світом, типові інтроверти.

Тому не дивно, що вони не відкриваються іншим людям, тільки вибраним і з великою обережністю. Проте, заради коханої людини, вони ладні вийти зі свого маленького світу і зробити цей подвиг. Бо, насправді, для них подвиг, відкритися іншій людині, зізнання такі готуються довго і ретельно, і озвучуються від усього серця. Якщо не буде взаємності такому вияву, вони ще більше поринають в себе. Але, зазвичай, такі люди щасливі в коханні, бо їхній обранець чи обранка не просто чужа людина, а вони дуже добре досліджують її смаки, уподобання, стремління, тому це 100% влучання. За дивним збігом, їхні обранці. Люди відкриті та комунікабельні, типові екстраверти.

Людям-Дельфініям слід навчитися давати відсіч оточуючим, бо дуже часто їх намагаються зробити крайніми в якихось негараздах, таким собі «цапом-відбувайлом», а вроджена схильність людей до самоаналізу та самокритики тільки полегшує процес недоброзичливцям.

Фото: колаж.

09/29/2022

You cannot copy content of this page