fbpx

Наростання тривожності: про небезпечний час у січні 2023 року для всіх знаків Зодіаку

З 29 грудня 2022 року по 18 січня 2023 року остерігатиметься ретроградність планети, яка відповідає за матеріальний аспект. Чим загрожує знакам Зодіаку подібне становище Меркурія і як знизити ймовірність проблем у сфері фінансів.

Розбіжності з начальством

Слід уточнити, що ретро-Меркурій здійснюватиме транзит через сузір’я Козерога. Це традиційний період загальносвітового дисбалансу. У глобальних масштабах можуть відбуватися суперечки між лідерами держав, вступлять у нову фазу розбіжності, що вже існували. Приблизно все те саме, але в рази меншому розмірі, може відбуватися в житті кожної окремо взятої людини. У такі моменти особливо небезпечно щось вимагати від інших. По можливості уникайте гострих кутів у спілкуванні з керівництвом, загроза звільнення буде досить високою.

Помилки в оформленні документів. Всіляких.

У період ретро-Меркурія слід особливо уважно перевіряти (і перевіряти ще раз!), чи правильно заповнені форми для оформлення пенсії, субсидії, пільги, допомоги та іншого-іншого.

Наростання тривожності та підозрілості

Ці настрої відчуватимуть багато з нас. У душі може оселитися недовіра у чесності близьких людей. Зрозуміло, у такому стані небажано розпочинати спільні ділові проекти. І справа не в тому, що вас у результаті обдурять (хоча і такий варіант, звичайно ж, не виключається). Ще більша проблема – життя в постійному страху та недовірі. У період ретро-Меркурія краще діяти самостійно, покладаючись лише на себе та свої ресурси.

Складнощі з аналізом та запам’ятовуванням інформації

Стадія ретро-Меркурія завжди помітно впливає на розумові процеси. У такі моменти багато хто починає помічати в собі ті чи інші труднощі зі сприйняттям, аналізом та запам’ятовуванням інформації. Це ускладнює повсякденне життя, та заважає нормально працювати, вчитися, займатися саморозвитком. Також можуть спостерігатися поломки електроприладів, раптове зникнення інтернет-з’єднання, тривалі транспортні корки, уповільнення торгової діяльності, проблеми з проведенням банківських операцій, затримки з отриманням поштового відправлення.

Як нівелювати прояви ретро-меркурію

І насамкінець важливі поради про те, як знизити до мінімальної позначки весь негатив з боку ретроградної планети. Для цього астрологи радять жити на позитиві, посилити самоконтроль, постаратися не допускати помилок у розрахунках, не братися за відповідальні та трудомісткі справи, не ображатися на оточуючих.

You cannot copy content of this page