fbpx

“Наша перемога буде йти шарами”: Сергій Кобзар про те, як саме скінчиться війна в Україні

 Сергій Кобзар, досить відомий маг й екстрасенс в Україні і неодноразовий учасник розважального шоу “Битва екстрасенсів” нещодавно дав свій прогноз щодо того, чим закінчиться війна в Україні.

За словами мага, розв’язана росією війна не завершиться миттєво. Він наголосив, що все буде відбуватися поступово.

Так, у нещодавньому інтерв’ю YouTube-каналу “КаПаБу” Сергій Кобзар розповів, що не варто будувати ілюзії та думати, що все буде, як в 1945-му, коли сіли й підписали капітуляцію.

Він додав, що для кожного з нас перемога різна: для когось це – повернення до кордонів 1991 року; для інших – до кордонів станом на 24 лютого 2022-го; одні просто чекають припинення обстрілів та ракетних атак. А для багатьох – повернення рідних з війни й полону.

Цитуємо:

“Наша перемога буде йти шарами. Тобто момент припинення вогню – одні дати, менше ракет стане – інші дати, момент того, що піде внутрішній розвал в РФ, – третя”, – говорить Кобзар.

Нагадаємо і про прогноз, який дав Хаял Алекперов.

Ясновидець й екстрасенс Хаял Алекперов відповів на запитання, коли в Україні закінчиться війна.

“Я не Бог, зрозуміло. Десь я побачив березень-квітень, ці місяці. Я можу помилятися, але ось у цей час щось буде. Далі я не можу побачити. Це хороші емоції пішли. Десь після березня хороші емоції”.

01,11,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page