fbpx

Наскільки я знаю, чоловіки так починають поводитися, коли у них з’являється інша жінка. Вони тоді відчувають свою провину перед коханою жінкою, і намагаються всіляко загладжувати її. Саме так почав поводитися і мій грізний чоловік

Мій чоловік дуже цікава людина. Він грізно виглядає, але коли кохає – кращого за нього немає на всьому білому світі. Він і мене завоював своєю силою і ніжністю одночасно. Відразу після знайомства я його боялася, намагалася обходити стороною. Однак він мав інші плани на мене.

У перший же день заявив, що я стану його дружиною за всяку ціну. Я лише фиркнула у відповідь і пішла. Однак він не звертав на моє нехтування ніякої уваги, і кожен день робив мені приємні сюрпризи. Були і величезні оберемки квітів, і квитки на найнеймовірніші концерти, і запрошення в ресторани, і романтичні прогулянки.

Я, як справжня жінка, не змогла встояти перед такою чарівністю і здалася. Його радість була шалена. При його зрості під два метри, така радісна поведінка виглядала, як мінімум, незвично. У той момент він, здивував усіх, хто знав його раніше.

Ми відгуляли весілля, а через дев’ять місяців з’явився наш первісток. Потім з’явилися ще двоє дітей, і наша сім’я перетворилася на домашній рай на землі. Від його кохання я була найщасливішою на світі. Чоловік дарував мені відчуття спокою, впевненості. Він у мене найкращий.

Але недавно, він змінився. Не те щоб дуже, але для мене дуже помітно. Якщо раніше він міг різкувато відповісти на те, що мене, як жінки не стосується, то зараз відповідає тактовно і намагатися акуратно пояснити. Це приємно, але мене насторожило.

Наскільки я знаю, чоловіки так починають поводитися, коли у них з’являється інша жінка. Вони тоді відчувають свою провину перед коханою жінкою, і намагаються всіляко загладжувати її. Саме так почав поводитися і мій грізний чоловік.

Якби я не знала його дуже добре, то і не помітила б такої зміни. Але він мені дуже дорогий. Без нього я не уявляю свого життя. Він дарує мені відчуття, що я єдина і неповторна. Дарував! А тепер це все під загрозою?!

Почати розмову про це я боюся. Скільки сімей розпадається, коли дружини починають з’ясовувати стосунки з чоловіками. Я розумію, що таким чином знецінюю саму себе, але мені страшно навіть на хвилиночку уявити, що він може покинути мене і дітей. Стежити за ним не можу. Якщо побачу з іншою жінкою, не зможу стримати емоцій. Тоді точно сім’я буде зруйнована.

Щовечора зустрічаю коханого з роботи і уважно вдивляюся в нього. Намагаюся знайти такі улюблені мною грубуваті риси поведінки, які розвіють усі мої сумніви. Але знаходжу поки наполовину. Значить, є шанс все повернути на свої місця.

Я дуже вірю і сподіваюся, що це його захоплення швидкоплинне. Хтось мене засудить, а хтось зрозуміє. Адже кожна любляча людина зможе пробачити такі дрібниці. Чи не так?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page