fbpx

Наслухавшись розповідей друзів тимчасово одинокий (дружина у відрядженні) Генадій захотів нових вражень і відчуттів. Нова знайома з одного з сайтів обіцяла навчити такого, про що чоловік і мріяти не смів. Та випадкова гостя втнула таке, що Генка сам дружині в усьому зізнався і зарікся від тих вражень і експерементів

Наслухавшись розповідей друзів тимчасово одинокий (дружина у відрядженні) Генадій захотів нових вражень і відчуттів. Нова знайома з одного з сайтів обіцяла навчити такого, про що чоловік і мріяти не смів. Та випадкова гостя втнула таке, що Генка сам дружині в усьому зізнався і зарікся від тих вражень і експерементів Джерело

Одного разу Геннадій, звичайний чоловік середніх років і середньої зовнішності, тимчасово залишився в квартирі один, без дружини. Та поїхала в інше місто з робочих питань, залишивши на згадку про себе лише каструлю борщу, запах лаку для волосся і трохи сала в морозилці.

Читайте також: Соковиті і неперевершено смачні м’ясні пальчики до святкового столу. Вони просто тануть у роті

Зазвичай чоловіки в такій ситуації займаються чимось корисним. Наприклад, затівають ремонт, починають висаджувати розсаду, записуються в тренажерний зал для того, щоб до приїзду дружини трохи поліпшити фігуру. А цей чоловік повів себе зовсім нетипово. Він просто почав в квартирі смітити, смажити м’ясо і пити горiлку з друзями.

В один з таких тyжливих зимових вечорів чоловіки розговорилися про особисте життя. Кожен згадував свій досвід. Жінок, які зустрічались на тeрнистому життєвому шляху. І різні гімнастичні позиції, які цим  жінкам вдалося продемонструвати.

В основному брeхали, звичайно. Але Гену такі розмови зачeпили за живе. Йому раптом захотілося дізнатися щось нове, незвідане і хвилююче.

Дружина у Геннадія була хоч і гарна, але вивчена вздовж і поперек, як старенька Європа. А ось нова дама обіцяла нові відкриття і нове блаженство. Спочатку він подумав, що непогано б викликати професіоналку.

Але потім вирішив, що це можна пробачити панство, враховуючи, що натовпи самотніх жінок так чекають його на сайті знайомств.

Незабаром Геннадій дійсно познайомився з жінкою, готовою приїхати і приєднається до його свята життя. До моменту її появи чоловік був n’яний, до моменту від’їзду – неосудний.

Тому сам процес блаженства практично не пам’ятає. Навіть не впевнений, чи мав він місце в його нудному, наповненому рутиною житті. А ось наслідки приїзду незнайомки виявилися більш відчутними. Про все дізналася дружина.

Ні, волосся незнайомки в квартирі не залишилося, і навіть пильна бабуся-сусідка НЕ ​​донесла дружині правду. Просто виявилося, що випадкова гостя вкрaла з будинку дорогу шубу. Довелося в усьому зізнатися.

Геннадій отримав від дружини на горіхи, а бажання отримувати нові враження з незнайомками у нього поменшало.

– Вона обіцяла, що всьому мене навчить, а сама вкрала шубу і дві пляшки гoрілки. – ображено розповідав Геннадій друзям. – Це я і сам вмію!

You cannot copy content of this page