fbpx

Настанови Стіва Джобса для всіх нас: є, над чим замислитися

Він пішов із життя мільярдером у віці 56 років. І його останні слова змушують замислитися над сенсом життя

Ось його останні слова: “Я досяг піку успіху в діловому світі, в інших галузях моє життя є сутністю успіху. Однак, крім роботи, у мене мало радості. Зрештою, багатство – це просто факт життя, до якого я звик. У цей момент, коли я лежу в ліжку хворий і згадую все своє життя, я розумію, що все визнання і багатство, які у мене є, безглузді і позбавлені вищого сенсу перед лицем неминучої смeрті.

Побалуйте себе добре. І поважайте інших. Чим старше ми стаємо, тим більше ми розумнішаємо, і поступово ми розуміємо, що годинник, який коштує $ 30, і годинник, який коштує $ 300, показують один і той же час. Чи будемо ми носити з собою гаманець, який коштує 30 $, або гаманець, який коштує 300 $, – обидва вміщають однакову суму грошей.

Будемо ми їздити на автомобілі вартістю 150 000 доларів або на машині вартістю 30 000 доларів, дорога і відстань однакові, і ми досягаємо того ж місця призначення. Якщо ми вип’ємо пляшку вартістю 300 доларів або вино вартістю 10 доларів, то “кайф” буде однаковим. У будинку, в якому ми живемо, площею 300 квадратних метрів або 3000 квадратних метрів – ти однаково самотній. Ваше справжнє внутрішнє щастя виходить не з матеріальних речей цього світу.

Якщо ви летите в літаку першого класу або економ-класу і літак падає, то ти падаєш разом з ним. Отже … Сподіваюся, ви розумієте, що коли у вас є друзі або хтось, з ким можна поговорити, то це справжнє щастя!

П’ять незаперечних фактів: не виховуйте в своїх дітях прагнення бути багатими. Виховуйте їх так, щоб вони прагнули бути щасливими. Тому, коли вони виростуть, вони будуть знати цінність речей, а не ціну.

“Їжте їжу як ліки. В іншому випадку ви повинні будете їсти ліки в якості їжі”. Ті, хто вас любить, ніколи не покинуть вас, навіть якщо у нього є 100% причин відмовитися від Вас. Він або вона завжди знайде одну причину бути стійким і не залишити Вас. Існує велика різниця між тим, щоб бути людиною, і тим, щоб бути людяним. Якщо ви хочете йти швидко, йдіть в поодинці! Але якщо ви хочете піти далеко, йдіть разом!

Шість кращих лікарів світу: сонячне світло, відпочинок, спортивна зарядка, дієта, впевненість в собі і Друзі.

You cannot copy content of this page