fbpx

Настя спочатку тільки кліпала очима, потім розплакалася. Сказала, що здогадувалася, що у мене хтось є, але не хотіла вірити цьому. Потім стала випитувати подробиці. Але тут вже мене відпустило, і вистачило розуму обійтися без деталей.

– Я був одружений з Настею чотири роки, коли зустрів Юлю, – розповідає 36-річний Микола. – Настю я дуже кохав, але від Юльки ніби дах знесло! Спочатку думав – ось тільки разок побуду невірним і заспокоюсь. Але потім тільки ще більше стало до неї тягнути. Місяців зо три бігав до неї, як по свячену воду, при кожній нагоді. Потім вирішив, що, раз така справа, треба від Насті йти. Але на відверту розмову з дружиною все не наважувався, шкода було і її, і доньку 3-річну.

Микола все ще не поговорив з дружиною, коли, прийшовши без дзвінка, застав свою Юлю з іншим.

– Мене так накрило, що я примчав до Насті, зізнався їй у коханні, а заодно і в тому, що зробив неймовірну помилку. Це було щиро. Я хотів сказати, що ця помилка тільки довела, як я люблю свою сім’ю, що надалі я ніколи навіть не подивлюся в бік інших жінок… Настя спочатку тільки кліпала очима, потім розплакалася. Сказала, що здогадувалася, що у мене хтось є, але не хотіла вірити цьому. Потім стала випитувати подробиці. Але тут вже мене відпустило, і вистачило розуму обійтися без деталей.

Микола розповідає, що Настя його начебто пробачила, сім’я збереглася, але жити в ній неможливо!

– Відтоді не було і дня, щоб я не картав себе за цей порив! Дружина без кінця нагадує мені невірність, навіть коли це зовсім недоречно. На роботі затримали – що, шлявся знову? Маму збираюся відвідати – чи не «наліво» намилився? І тепер я не можу дружині навіть слова сказати, навіть коли вона відверто не права, у неї завжди одна відмазка – та моя історія.

Нещодавно, наприклад, в суботу ввечері поїхала зустрічатися з подружками, повернулася за північ, під мухою… Зробив їй зауваження, спокійно причому, а вона мені: «Хто б казав, я хоч з подружками, а не з чоловіками!».

Дуже неприємно, коли тебе без кінця пиляють за те, що було, та сплило!

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page