fbpx

Насипаєте один кілограм солі, кладете курочку і відправляєте в духовку. Сам не повірив доки не спробував. Ну й смакота, і зовсім не солоне

Насипаєте один кілограм солі, кладете курочку і відправляєте в духовку. Сам не повірив доки не спробував. Ну й смакота, і зовсім не солоне. Джерело

Дружина знайшла дуже простий і незвичайний спосіб приготування курки. Вирішили спробувати, хоча нас насторожувала велика кількість солі.

Читайте також: Це найсмачніша картопля в світі! Ніякий горщик і рукав не зрівняється з банкою

Що знадобиться:

Курка – 2 кг.

Сіль грубого помелу – 1 кг.

Як робити:

Обов’язково миємо курку! Потім розрiзаємо грyдинку навпіл і розкриваємо тушку, щоб вона стала плоскою. Ще раз промиваємо курку під водою. На деко кладемо пергаментний папір і висипаємо 1 кг. солі. Сіль вирівнюємо і кладемо курку розрiзом вниз.

Розігріваємо духовку до 190 ° С і прибираємо курку на 1,5 години. Але завжди перевіряйте готовність курки за фактом, тому що духовки гріють у всіх по різному.

Після 1,5 годин очікувань дістаємо курку з духовки і даємо трохи охолонути. Нам не терпілося спробувати, тому що таким способом ми готували вперше. Нас цікавила як пропеклась курка і наскільки солоною вона вийшла.

А вийшло дуже, дуже смачно . М’ясо ніжне, а шкiрка курки вийшла тонше папірусного паперу . Така тонка скоринка повинна сподобається абсолютно всім. Курка взяла солі стільки, скільки було потрібно! Зовсім не пересолена, хоча лежала курка на 1 кг. солі.

Зазвичай в духовці у нас виходило саме смажена курка – смачна, але жирна! А за цим рецептом вона виходить зовні з смачною скоринкою і не жирна всередині. При готуванні весь жир йде в сіль , прям стікає!

Таким способом курку може приготувати будь-хто, особливо якщо треба щось дуже, дуже швидко зробити. Висипав сіль на деко, кuнув курку і прибрав в духовку на 1,5 години, все! Холостятской варіант для ВСІХ. Нам такий варіант готування дуже сподобався: швидко, смачно і без жиру. Рекомендую!

You cannot copy content of this page