fbpx

Наталя дала коханому можливість зібратися без її присутності і поїхала до сестри на цілий день. Пізно ввечері, обережно відкриваючи двері, жінка побачила, що Сергій добре постарався

Це було справжнє кохання! Наталя і Сергій познайомилися випадково. Не дивлячись на те, що між ними було 3000 км, зустріч відбулася через три місяці. В той момент було вирішено жити разом.

Чоловік працював вахтовим методом, тому ніяких особливих проблем з переїздом не виникло (фірма оплачувала перельоти).

Закохані оселилися в будинку Наталії. І все було неймовірно класно… перший місяць. Потім місячна вахта… Довга розлука передбачала щемку зустріч, ніжність і довгі розмови про справи насущні.

Але ні, чоловік приїхав втомлений, холодний і якийсь чужий. Наталя намагалася знайти виправдання такій поведінці коханого, робота складна.

Весь місяць, який Сергій провів вдома, пройшов в напрузі. Вічно чимось незадоволений, а “масла у вогонь” підливала колишня дружина, яка любила дзвонити по ночах і з’ясовувати “важливі” питання.

Наталія жила надією, що це тимчасові труднощі і притирання, ну не може випаруватися те світле почуття, яке спалахнуло на початку.

З наступної вахти Сергій повернувся як чужий, повідомив, що хоче піти, що кохання минуло і жити без почуттів не варіант. Обоє молоді й ще можуть зустріти тих, з ким буде краще.

Жінка прийняла рішення коханого з повагою. Ні, сльози в подушку були, але він їх не бачив.

Наталя дала коханому можливість зібратися без її присутності і поїхала до сестри на цілий день.

Пізно ввечері, обережно відкриваючи двері, жінка побачила, що Сергій добре постарався. Він вивіз все, що було придбано за його гроші: кухонний ніж для м’яса, горщики для запікання м’яса, гель для прання білизни і навіть копчену рибу, яку привіз з вахти.

Радує, що хоч забрав тільки своє!

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page