fbpx

Наталя. Квітка імені: айстра. Яке у жінки ім’я – таке і буде з нею життя

Наталя. Квітка імені: айстра.

Айстра – горда квітка, і, можливо, саме через це Наталіям дісталася головна риса їх характеру – гордість. Досить один раз глибоко образити цю жінку – і ви назавжди позбавитеся її прихильності. Незважаючи на зовнішню дружелюбність і ввічливе ставлення, її серце назавжди залишиться закритим для кривдника, а в душі її навічно оселиться неприязнь.

Крім цього, характер Наталії відрізняє цілеспрямованість і старанність. Щоб добитися бажаної мети, вона переверне гори і поверне ріки назад.

Наталя дуже талановита і намагається знайти застосування своїм талантам в житті. Вона не виносить одноманітності і сама додає у все монотонне в житті веселкові барви. З Наталею ви навряд чи коли-небудь нудьгуватимете.

Часом саме нестерпна гордість Наталії служить перешкодою в її взаєминах з представниками сильної cтаті. До того ж вона буває занадто вимоглива до паpтнеpа: бажано, щоб заради неї робили подвиги.

Разом з тим сама Наталя теж здатна на глибокі почуття, але тільки її обранець повинен відповідати її ж ідеалу. Часом, захоплюючись пошуками такого ідеалу, Наталя робить чимало помилок.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page