fbpx

“НАТО сьогодні зацікавлене в Україні навіть більше, ніж Україна в НАТО”: військовий експерт повідомив коли саме Україну приймуть до альянсу

Процес вступу нашої держави до Північноатлантичного альянсу триватиме всього кілька місяців звісно, це станеться після перемоги України у війні.

Військовий експерт вважає, що НАТО нині зацікавлене в Україні навіть більше, ніж наша держава зацікавлена у НАТО. Отже так звані “безпекові гарантії” всього лиш перехідний етап на час війни.

Військовий експерт Олександр Коваленко висловив таку думку в коментарі ТСН.ua.

Цитуємо коментар експерта:

“Альтернативою до НАТО нічого бути не може. Це (“гарантії безпеки для України” – ред.) може бути виключно як перехідний етап, не більше. Він гарантує нам безпеку з боку наших міжнародних партнерів на тому рівні, на якому ми зараз її отримуємо. Це не означає, що у разі чого буде використовуватись саме мілітарний ресурс країн НАТО”.

Експерт висловив переконання, що після того, як війна з РФ завершиться, і під український прапор будуть повернені усі наші території, то питання прийняття України до Північноатлантичного альянсу буде вирішено за лічені місяці.

Експерт додав:

“Тобто ці безпекові домовленності є тимчасовими на час ведення війни. НАТО сьогодні зацікавлене в Україні навіть більше, ніж Україна в НАТО. Тому в майбутньому Україна буде у НАТО і крапка”.

14,09,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел – колаж.

You cannot copy content of this page