fbpx

Навчальний рік може розпочатися 1 серпня: подробиці

Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда у своєму Телеграм каналі.

Він зазначив, що навчальний рік діти можуть розпочати за партами, якщо всі заклади освіти будуть відповідно підготовлені. Головне – передбачити безпечне перебування дітей.

“У Калуській громаді, як і по всій Україні, після щойно завершеного навчального року, розпочалася робота щодо початку нового 2022-2023.

У МОН України розглядається питання навчання зробити очним. Проте, при умові, що всі заклади освіти будуть відповідно підготовлені до початку нового навчального року. Головне – передбачити безпечне перебування дітей.

Обов’язкова умова для кожного закладу – наявність укриття та безпечних прилеглих територій, також готовності локальних систем оповіщення, розчистка евакуаційних шляхів і розміщення планів евакуації та чітке відпрацювання по оголошенню повітряної тривоги.

Можливі зміни і в даті початку самого навчання. Розглядається у МОН України варіант і 1 серпня. Оскільки можливі проблеми з опаленням під час осінньо-зимового періоду.

Ці та інші питання будуть розглядатися найближчим часом на нараді з керівниками закладів освіти. Про прийняті рішення будемо повідомляти.

В громаді продовжують працювати два чергові садочки, які забезпечують потреби працюючих батьків”, заявив мер Калуша.

Фото: Андрій Найда Телеграм каналі.

06/16/2022

You cannot copy content of this page