fbpx

“Навіщо ви нас ганьбите?” – на росії влаштували істерику через втечу окупантів зі Зміїного

На росії бурхливо відреагували на оголошений Міністерством оборони РФ “жесту доброї волі” щодо виведення військ з українського острова Зміїний. Росіяни запідозрили, що щось йде не «по плану».

У мережі масово почали з’являтися коментарі росіян, які зрозуміли, що відступ є не тактичним ходом, а звичайним провалом. Видання Обозрєватєль заскрінило найкращі коментарі. “Це ганьба, а не жест доброї волі!”, “Хто їм тексти пише?”, “Як з березневим відступом?”, “Втекли”, “Які ж клоуни”, “Навіщо ви нас ганьбите?”, “Здали острів”, “Може Крим ще віддати як жест доброї волі”, – написали росіяни в Telegram-каналах, і заодно заговорили про некомпетентність командування та солдатів.

У коментарях також підмітили, що раніше на росії острів Зміїний називали «стратегічним пунктом», а зараз війська просто залишили острів.

Дісталося і російським політикам на чолі з президентом путіним, яких назвали «юдами».

Деякі сміливці припустили, що їм не говорять правду, а ЗСУ, навпаки, досягають того, про що було оголошено.

“Щодня новий злив”, “Відбувся негативний наступ із задимленням техніки”, – пишуть фанати “русского міра”.

За таку реакцію українці щиро вдячні ЗСУ, які в результаті успішно проведеного чергового етапу військової операції з завданням вогневих ударів нашими ракетними та артилерійськими підрозділами по складах, техніці і засобах противника, змусили його тікати з острова Зміїний.

Фото: bessarabiainform.

07/01/2022

You cannot copy content of this page