fbpx

Не два тижні: Експерт розповів на який період росії вистачить рaкет, які вона запускає по Україні

Завдяки новим технологіям, та рaкетам високої дальності лінія жоден українець не може почуватись у повній безпеці де б він не проживав. Саме тому усіх нас турбує питання: на скільки ж вистачить рф рaкет, які щоденно летять у бік України. Відповідь експерта читайте нижче.

Наразі уже всі зрозуміли, що через дефіцит рф рідше використовує “Іскандерами”, а також береже рaкети типу “Калібр”.

Проте старих рaкет до систем С-300 армії противника вистачить ще щонайменше на три роки.

Дані рaкети є застарілими і їх потрібно утилізувати, проте в росії знайшли вихід – гaтять ними по Україні.

Відповідну інформацію оприлюднив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Цитуємо:

“У них дефіцит “Іскандерів”, у них залишилося менше 200 – це реальність. “Іскандер” зараз застосовується дуже рідко. Востаннє, буквально в серпні, коли вони закидали в район Києва, з території Білорусі”.

Як розповів Скібіцький найчастіше по Україні окупанти випускають старі рaкети до систем С-300, які потребують утилізації:

“Кількість рaкет залежить від того, що зараз застосовує РФ. Ми порахували: С-300 – це рaкети, які перебувають на зберіганні вже понад 30 років, а більшість з них років 35-40. Це насправді рaкета, яку потрібно виводити з бoйового складу. Її переробляють. Їх близько 7 тисяч. Замість того, щоб витрачати кошти на утилізацію, вони просто випускаються по нашій території. Якщо порахувати, скільки вони їх використовують, то їм вистачить цих рaкет ще на 3 роки”.

За словами Скібіцького вoрог міг виробляти в рік 150-180 ракет типу “Калібр”.

“І той запас, який у них є, вони вже зберігають, тому що близько 70% комплектуючих не російського виробництва”.

09,09,2022

Головне фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page