fbpx

“Не хочу щоб усі вони виїхали через Керченський міст”: Михайло Подоляк бажає, аби певна категорія громадян рф, яка оселилась в Криму після 2014 року після деокупації півострова залишилась. Подробиці

Михайло Подоляк, радник глави Офісу президента в ефірі національного телемарафону, наголосив, що вiйна з рф має завершитись не просто перемогою України, а й “багатьма юридичними перемогами”.

Про це 2 вересня повідомило LIGA.net.

Так, Подоляк висловив сподівання, що під час активної фази деокупації півострів покинуть не всі.

Радник глави Офісу президента додав:

“І ви, і ми, і в Росії вже розуміють, що Крим буде деокуповано так само, як буде звільнено від російських вiйськ Запорізьку, Херсонську й будь-яку іншу область України”.

Подоляк додав, що у Криму є проукраїнськи налаштовані громадяни, їм радник глави Офісу президента порадив подбати про бoмбосховища для того щоб пережити активну фазу деокупації.

Проте Михайло Подоляк згадав і про ще одну, особливу категорію людей:

“Але є ще одна категорія людей. Я не дуже хочу, щоб усі вони поїхали із Криму через Керченський міст. Це про людей, які приїхали з РФ і зайняли будівлі, квартири та бізнеси наших громадян. Я хочу, щоб ці люди там залишилися. Після того, як ми деблокуємо, я хочу, щоби наша держава всім цим людям поставила певні юридичні запитання, і щоб вони отримали кримiнальний термін, щоб зрозуміти: не можна крaсти в Україні будь-що”.

03,09,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page