fbpx

Не наважився підійти: житель Дніпра через соцмережі шукає дівчину, в яку закохався в кафе з першого погляду(фото)

У Дніпрі користувач під ніком Ілля Богун “поставив на вуха” паблік “12 Квартал Дніпра”, розмістивши в соцмережі незвичайний пост з проханням допомогти знайти дівчину. За словами хлопця, він побачив незнайомку в кафе-пекарні, і відразу закохався. Однак не наважився підійти, тому що дівчину була не одна.

“Вітаю, дуже прошу адміна або модератора даної групи опублікувати даний пост і можливо допомогти людині знайти своє щастя. Допоможіть знайти дівчину, була 02.01 в пекарні, що у 12-му кварталі! Дуже сильно сподобалася, але була з родиною і підійти не наважився і тепер шкодую!!! Прошу допомогти в цій справі, буду дуже вдячний!!! Будь-яка інформація допоможе, заздалегідь дякую, – написав хлопець. він супроводжував свій пост двома знімками, на яких зображена дівчина. За словами Богуна, він зробив ці знімки потайки.

Публікація поділила користувачів пабліка на два “табори”. Одні хвалили хлопця за сміливість, бажаючи йому знайти незнайомку і пообіцявши зробити “репост”. Інші ж засудили адміністратора пабліка за те, що пропустив подібний пост, мотивуючи це тим, що у самому акаунті користувача фото немає і що він хлопець не мав права публікувати фото дівчини.

Читайте також: Кохання з різницею у 55 років: 23-річна українка живе з 78-річним чоловіком і народила йому двох діток(відео)

Ілля Богун відповідав на всі коментарі – як позитивні, так і негативні. Він пояснив, що у нього самого аккаунта в Facebook немає і що цей йому “позичив” брат. І виклав в мережу своє фото, щоб довести: його наміри “найсерйозніші”. А останній коментар Богуна максимально заінтригував і розпалив всіх користувачів.

“Кому дуже цікаво, сподіваюся найближчим часом буде вже спільне з нею фото)) ще раз дякую, стільки репостів я точно не очікував”, – написав хлопець. При цьому на уточнююче питання, невже він знайшов вподобану дівчину, хлопець так і не відповів, вирішивши залишити інтригу.

За матеріалами – КП в Україні.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page